In drie stappen van onrust en twijfel naar focus en vertrouwen

Grip op je dertigersdip


Gratis stappenplan inclusief drie valkuilen en drie tips


In drie stappen van onrust en twijfel naar focus en vertrouwen

Grip op je dertigersdip


Gratis stappenplan inclusief drie valkuilen en drie tips

Soms vraag ik mezelf wel eens af is dit het nou?

Wie ben ik? Waar word ik nou eigenlijk echt gelukkig van? Waar krijg ik energie van? Wat vind ik écht leuk om te doen? Hoe kan ik meer tijd en rust voor mijzelf creëren en de ultieme vrijheid voelen waar ik zo naar verlang?

Reviews

“Wat fijn om iets te lezen wat voor mij heel herkenbaar is! Door aan de slag te gaan met de tips zijn een aantal kwartjes gevallen en radartjes aangezet die ervoor gezorgd heb dat ik nu wel de stap heb genomen om actie te ondernemen. Niet meer de oorzaak ergens anders leggen, maar met mijzelf aan de slag gaan. Op naar meer rust en orde in mijn chaos”

Mariska

35 jaar

“Superhandig dit stappenplan! Ik herkende de valkuilen bij mezelf. Zo kon ik direct zien wat ik eraan kon doen en heb dit ook direct gedaan. En dat voelt goed!”

Serena

33 jaar

Ik vond Elna een hele prettige coach, die mij op mijn gemak stelde en rustig was in haar communicatie. Het coaching traject is erg praktijkgericht en dat spreekt mij aan. Ik heb veel handvaten gekregen en denk nog vaak terug aan de mooie metaforen die Elna gebruikt. Ook het inzicht in mijn kernwaarden is voor mij zeer waardevol gebleken. Ik kan iedereen Elna als coach aanbevelen, als je op een actieve en praktische manier met jezelf aan de slag wilt gaan.”

Anne

29 jaar

“Na een drukke periode was ik helemaal klaar met mijn grote passie. Ik sliep slecht en merkte dat het tijd werd om weer op het juiste spoor te komen. Het traject heeft er voor gezorgd dat ik in zie wat ik wil en niet wat ik moet. Maar ook heb ik geleerd mijn waardes echt te gaan leven. Ik maak mijn keuzes nu bewuster en zodra ik het spoor bijster ben zorg ik er voor dat ik snel weer op de rit ben met handige tips en vragen die ik mijzelf kan stellen.
Elna zet een veilige sfeer neer en voelt feilloos aan waar ik behoefte aan had. Ik voelde ruimte. W
e bleven ook stilstaan bij wat ik ervaarde en voelde. Ik beveel dit traject zeker aan die hetzelfde meemaken als ik en weer in een richting willen komen waarbij ze de passie weer terugvinden in hun werk of studie.”

Anouk

32 jaar

Is dit het nou? En waarom lukken dingen steeds niet? Wat wil ik nou écht?

Word je bewust van de belangrijkste valkuilen als het gaat om beantwoorden van deze vragen. Zodat je de vinger kan leggen op waarom het maar steeds niet lijkt te lukken. Ga er met behulp van drie concrete stappen echt mee aan de slag.

Ontdek de eerste stappen op jouw weg naar vrijheid, avontuur en geluk. 

"The definition of insanity is doing the same thing over and over again and expect different results"

-Albert Einstein

Waar jij nu staat, daar stond ik ook een aantal jaar geleden

Ik dacht mijn eigen keuzes te maken, maar wat het enige dat ik deed was aanpassen. Aan hoe het hoorde. Conformeerde me aan het pad dat voor me was uitgestippeld.

Ik had een veilige baan, een veilige relatie. Maar het was alleen maar schijnambitie en schijnzekerheid. Ik was doodongelukkig omdat ik niet voor mezelf koos. En ook niet meer wist wie ik zelf nou eigenlijk was.

Het moest anders en daarvoor moest ik een aantal keuzes maken. Krachtige keuzes waarvoor ik uit mijn veilige comfortzone moest.

Eng vond ik het. Ik moest risico’s nemen, kon niet direct zien waar de weg naartoe zou leiden. Wat de consequenties zouden zijn van mijn keuzes.

Ik ben gaan kijken naar mijn kernwaarden en wat daarvoor nodig was om ernaar te leven.
Natuurlijk ging dat stap voor stap. Ik durfde steeds meer voor mezelf te gaan staan. Voor wie ik ben. En nu sta ik vrijer in het leven dan ik ooit heb gestaan.

Dat gun ik jou ook.

Investeer in jezelf. Je bent het waard.

Liefs Elna