Van onrust en twijfel naar vrijheid, avontuur en geluk

Gratis stappenplan Grip op je Dertigersdip

Loop jij al een tijdje rond het met het gevoel van is dit het nou? Vraag je je af wie je eigenlijk bent en wat je nou écht wilt? Je voelt geen richting en hebt ook geen idee waar te beginnen. Voor je gevoel zit je vast. Heb je geen keuze en geen tijd.

Ik help ambitieuze dertigers die hebben gedaan zoals het hoort, maar het nu anders willen.

Wat fijn om iets te lezen wat voor mij heel herkenbaar is! Door aan de slag te gaan met de tips zijn een aantal kwartjes gevallen en radartjes aangezet die ervoor gezorgd heb dat ik nu wel de stap heb genomen om actie te ondernemen. Niet meer de oorzaak ergens anders leggen, maar met mijzelf aan de slag gaan. Op naar meer rust en orde in mijn chaos”

Mariska (35)

“Na een drukke periode was ik helemaal klaar met mijn grote passie. Ik sliep slecht en merkte dat het tijd werd om weer op het juiste spoor te komen. Het traject heeft er voor gezorgd dat ik in zie wat ik wil en niet wat ik moet. Maar ook heb ik geleerd mijn waardes echt te gaan leven. Ik maak mijn keuzes nu bewuster en zodra ik het spoor bijster ben zorg ik er voor dat ik snel weer op de rit ben met handige tips en vragen die ik mijzelf kan stellen.”

Anouk (32)

Ik vond Elna een hele prettige coach, die mij op mijn gemak stelde en rustig was in haar communicatie. Het coaching traject is erg praktijkgericht en dat spreekt mij aan. Ik heb veel handvaten gekregen en denk nog vaak terug aan de mooie metaforen die Elna gebruikt. Ook het inzicht in mijn kernwaarden is voor mij zeer waardevol gebleken. Ik kan iedereen Elna als coach aanbevelen, als je op een actieve en praktische manier met jezelf aan de slag wilt gaan.”

Anne (29)

“Volg altijd je eigen pad.

Het pad van een ander zal je nooit écht voldoening geven.”

 David Viscott