Maak kans op een gratis Roadmap sessie

Gratis Roadmap sessie

Deze Roadmap sessie gaat jou verder helpen als jij bent vastgelopen in het maken van keuzes. Je weet even niet goed meer wat je wil. En waar je kan beginnen. 

Vraag jij je nu af wat voor jou de juiste keuze is? Een keuze die je echt verder brengt?

Let me help! Elke maand selecteer ik twee dertigers voor een gratis online Roadmap sessie van 45 minuten. Als keuze-expert en ACT coach spiegel ik en stel je vragen die je helpen om het inzicht te krijgen wat je nodig hebt. We maken samen jouw roadmap naar jouw keuze. En die roadmap kun je hierna ook op andere keuzes blijven toepassen.

Wil jij kans maken op deze Roadmap sessie? Vul dan de vragenlijst in via onderstaande knop. Ik laat je weten of je deze maand één van de geluksvogels bent:)

Wat anderen zeggen over de Roadmap sessie

“Recent heb ik een Roadmap sessie gedaan bij Elna, omdat ik merkte dat ik vast liep in mijn eigen dagelijkse patroon van denken en keuzes maken.

Bij Elna heb ik meteen een prettig gevoel in het gesprek. Ze geeft mij handvatten om mijn denken te ordenen, de ruimte om de inzichten een plek te geven en zeker ook het vertrouwen dat zij van nature uitstraalt waarbij ze luistert en vragen stelt zonder oordeel, zodat ik mij open en kwetsbaar kan opstellen.

Zo’n beetje alle ‘puzzelstukjes’ die ik tegen ben gekomen tijdens de sessie kende ik ergens wel. Maar Nu vielen ze stuk voor stuk op hun plek en heeft de sessie mij zeker geholpen om met meer focus en ontspanning tot echte keuzes te komen voor mijzelf 🙌”

-Robert Cornelisse, Teamleider

“Heel fijn en puur contact gehad met Elna. Hele aardige vrouw die goed luistert en meeleeft met je. Ze heeft mij geraakt op een hele bijzondere manier die ik nog niet eerder heb meegemaakt en dat heeft me enorm geholpen om anders en tevens positiever tegen de dingen aan te kijken. Ik kan dit dan ook ECHT aanraden!

-Nick van Geemert

Deze Roadmap sessie is iets voor jou als:

  • Je rondloopt met het gevoel van is dit het nou? 
  • Je vast zit in een vicieuze cirkel en het maar niet lukt om hieruit te komen.
  • Je worstelt met wat nou voor jou de juiste keuze is. Je twijfelt en piekert je suf.
  • Je niet goed meer weet wat je echt wil. En geen idee hebt waar je kan beginnen.
  • Je het ook spannend vindt om andere keuzes te gaan maken
  • Je wil weten hoe jij nu eindelijk tot die doorbraak komt en kiest!

Meld je gratis aan:

“Don’t wait for change, you change

 

– Earl Nightengale

Voor wie is deze Roadmap sessie?


Deze sessie is voor dertigers die ondernemen of een verantwoordelijke baan hebben. Ik werk veel met dertigers die een managementfunctie hebben, communicatie adviseur zijn. Of ze ondernemen en zijn zichzelf wat kwijt geraakt.

Let op: ik selecteer tussen de twee en vier aanvragen per maand. Meestal doe ik twee sessies, maar dit kunnen er ook meer zijn. Dit is afhankelijk van hoeveel ruimte en tijd ik heb.

Wie ben ik?

Ik ben Elna en dacht mijn eigen keuzes te maken. Maar het enige dat ik deed was aanpassen. Aan hoe het hoorde. Conformeerde me aan het pad dat voor me was uitgestippeld.

Ik had een veilige baan, een veilige relatie. Maar het was alleen maar schijnambitie en schijnzekerheid. Ik was doodongelukkig omdat ik niet voor mezelf koos. En ook niet meer wist wie ik zelf nou eigenlijk was.

Het moest anders en daarvoor moest ik een aantal keuzes maken. Krachtige keuzes waarvoor ik uit mijn veilige comfortzone moest.

Eng vond ik het. Ik moest risico’s nemen, kon niet direct zien waar de weg naartoe zou leiden. Wat de consequenties zouden zijn van mijn keuzes.

Ik ben gaan kijken naar mijn kernwaarden en wat daarvoor nodig was om ernaar te leven.
Natuurlijk ging dat stap voor stap. Ik durfde steeds meer voor mezelf te gaan staan. Voor wie ik ben. En nu sta ik vrijer in het leven dan ik ooit heb gestaan.

Dat gun ik jou ook.

Investeer in jezelf. Je bent het waard.

Liefs, Elna

P.S. Volg me op instagram. Daar deel ik meer tips en kun je me volgen in mijn avonturen in de camper. Van het gebaande pad;)

 

Ik werk vanuit:

Vrijheid

Nieuwsgierigheid

Moed

Speelsheid

Verbinding

Vrijheid

Nieuwsgierigheid

Moed

Speelsheid

Verbinding

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd ben ik eraan kwijt?

Als ik je heb gekozen krijg je een opdracht. Daarmee ben je ongeveer 15 minuten bezig. Moet passen in je drukke agenda toch?

De sessie duurt 45 minuten. 

Voelt toch een beetje gek om een gratis sessie te boeken. Wat heb jij eraan?

Ik geef de sessie 2 tot 4 keer per maand. Het helpt mij om de problemen en verlangens nog beter te begrijpen.

Als ik je kan helpen dan denk ik met je mee over wat ik voor je zou kunnen betekenen na deze sessie. Deze sessie is geen 45 minuten durend salesgesprek. Ik kom alleen met een aanbod als ik denk ik we een goede match zijn en ik je echt goed verder kan helpen.

De sessie zelf gaat 95% van de tijd over jou. Promise. 

Kan ik zelf ook vragen voorbereiden voor de sessie?

Zeker kan dat! Die kun je in het formulier aangeven. 

Ben je verhinderd of wil je na aanmelding toch liever niet?

Dat kan natuurlijk. Laat het me wel even weten zodat ik iemand anders blij kan maken:)