Boost Sessie

Vind snel richting

In 1,5 uur van stuurloosheid naar helderheid over hoe je verder wilt en een positieve impuls om stappen te zetten

Je voelt je een beetje verloren in het leven. Weinig richting, weinig blijdschap en enthousiasme. Misschien voelt je leven een beetje
monotoon, als een sleur. Of misschien heb je juist al wat grote stappen gezet, maar merk je dat je toch weer wat tot stilstand komt.

Je ziet even niet zo goed meer hoe je eruit komt.

De meeste 30-ers en 40-ers komen op zo’n punt in hun leven. In een wereld vol mogelijkheden is het soms verrassend moeilijk om te bepalen hoe jij je leven invulling wilt geven.

Met deze praktische sessie vind je snel weer richting in je leven. De grotere levensvragen pauzeren we even. Deze sessie is bedoelt om weer in beweging te komen.

Want actie is nodig om je leven weer sneller beter en leuker te maken. Zie deze sessie daarom als een startpunt.

Herken jij je hierin? Boek dan gelijk een sessie in. Vind je het fijn om toch eerst even kennis te maken? Stuur me dan even een berichtje.

richting vinden

Je hoeft nog niet precies te weten wat je wilt of hoe je er komt, zolang je maar een richting hebt

Je voelt dan namelijke de energie die je vooruit helpt. Hierdoor ontstaan er allerlei nieuwe mogelijkheden in je hoofd.

En door stap voor stap los te komen uit je oude situatie, bereid jij je al voor op een leven waar je écht blij van wordt.

Je bent vaak al dichterbij dan je denkt. Maar misschien zie je het gewoon even niet.

Of je nu vastzit in een carrière die niet langer vervullend is.
Worstelt met persoonlijke keuzes.
Simpelweg het gevoel hebt dat er meer is in het leven dan wat je nu ervaart.
Niet meer goed weet wat voor invulling jij wilt geven aan je leven.

Deze sessie is ontworpen om je directe helderheid te brengen. In een kort tijdsbestek ontdek je concrete stappen om weer de leiding te nemen over je leven.

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar een leven dat in lijn is met jouw diepste verlangens?

De Boost Sessie is de start van jouw reis naar helderheid, richting en focus. Het is tijd om weer bewust te kiezen en vol vertrouwen je eigen pad te bewandelen.

Voor ik mijn sessie met Elna begon voelde ik me wat verloren, nu voel ik weer enthousiasme, energie, zin om te doen, te gaan. 

Elna weet als geen ander te luisteren, in te voelen en de juiste vragen te stellen. Binnen 1 uur had ik alles heel helder

Zo’n beetje alle ‘puzzelstukjes’ die ik tegen ben gekomen tijdens de sessie kende ik ergens wel. Maar nu vielen ze stuk voor stuk op hun plek en heeft de sessie mij zeker geholpen om met meer focus en ontspanning tot echte keuzes te komen voor mijzelf 

Wat samenwerken met mij oplevert:

N

Zie je die stip op de horizon? Die heb je daar zelf neergezet. Omdat je helder hebt waar je voor staat en waar je naartoe wilt

N

Meer rust en ruimte in jezelf om te kunnen gaan voor wat jij écht wilt

N

Loskomen van je oude situatie en in beweging zijn richting het nieuwe

N

Jij zit weer in de regisseursstoel als het gaat om jouw leven.

N

Moedig is your middle name omdat je steeds een stukje verder uit je comfortzone durft te gaan.

N

Helderheid en duidelijkheid over wat je hebt te doen.

“Richting vinden is niet altijd het ontdekken van een nieuwe bestemming, maar vaak het herontdekken van je innerlijke kompas.”

Wat houdt de Boost Sessie in?

Aandacht voor jou
Jij bent uniek. Daar past geen one-size-fits-all bij. In de persoonlijke 1-op-1 coaching richt ik me volledig op jou.

Praktisch en niet vaag
Als resultaat heb jij een overzicht waarin alles staat voor het bepalen van jouw richting. Dat overzicht maken we samen gedurende de sessie.

Intensief en supernuttig
Geen standaard stappenplan of vragenlijst. Juist door het doen van deze sessie kom je dichterbij jouw kern. Ik vraag door, confronteer waar dat nodig is en daag je ook uit. Want voor de antwoorden die je zoekt, moet je zeer waarschijnlijk net even buiten je comfortzone kijken. Ik begeleid je daar naartoe.

Ik heb veel handvaten gekregen en denk nog vaak terug aan de mooie metaforen die Elna gebruikt. Ook het inzicht in mijn kernwaarden is voor mij zeer waardevol gebleken. Ik kan iedereen Elna als coach aanbevelen, als je op een actieve en praktische manier met jezelf aan de slag wilt gaan.”

Anne Hendriks

Arbeidsdeskundige

Ze geeft mij handvatten om mijn denken te ordenen, de ruimte om de inzichten een plek te geven en zeker ook het vertrouwen dat zij van nature uitstraalt waarbij ze luistert en vragen stelt zonder oordeel, zodat ik mij open en kwetsbaar kan opstellen. Dit heeft mij geholpen om met meer focus en ontspanning tot echte keuzes te komen voor mijzelf!

Robert Cornelisse

Teamleider

“Elna is een heel prettige coach die goed luistert. Ik wilde dichter bij mezelf komen, meer gaan voelen en gaan doen wat ik wil. Elna heeft me hier echt in geholpen. Door snel de vinger op de zere plek te leggen en inzicht en gerichte oefeningen te geven. Ook haar aanmoediging vond ik erg fijn, dat ze me een weg liet zien waardoor dingen die ik niet voor mogelijk hield wel haalbaar lijken en ik weer ben gaan geloven in mezelf.

Marieke

“Ik ben heel blij dat ik samen met Elna mijn proces heb doorgemaakt. Ze heeft me op mijn vingers getikt, gestuurd, aangehoord, samen gelachen, geholpen met obstakels en een vuurtoren in mijn proces. Ik was en ben heel blij met haar coaching.”

Björn Blankert

Consulting and support

Hoe werken we samen?

Stap 1: Plan in en betaal 

Via de knop kun je direct in mijn agenda de sessie inplannen. Na het inplannen ontvang je een e-mail met betaallink. Ik wil je vragen voor de sessie te betalen. Ben je niet tevreden, dan krijg je je geld terug. 

Vind je het prettig om eerst even kennis te maken? Stuur je me dan even een bericht. 

Stap 2: Voorbereiding
Van te voren ontvang je een mail waarin ik je vraag wat dingen voor te bereiden. Dat kost ongeveer 15 minuten. 

Stap 3: De sessie
Op de afgesproken dag en tijd hebben we de sessie. Deze duurt ongeveer 1,5 uur. De sessie is online. Je mag ook naar mij toe komen voor een live sessie.

In de sessie werken we aan het overzicht dat jou inzicht gaat geven in jouw richting. 

Stap 4: Afronden

We ronden af zodra het overzicht wat we hebben gemaakt klopt voor jou. Jij voelt dat je er klaar voor bent om jezelf die boost te geven en de stappen te gaan zetten. 

Investering
De investering in het snel vinden van jouw richting is €195,- inclusief BTW.

Is dit iets voor jou?

Mijn coaching is niet voor iedereen. Mijn manier van werken past vooral bij dertigers en veertigers die:

  • Een open houding hebben
  • Naar zichzelf durven kijken
  • Gemotiveerd zijn
  • Niet op zoek zijn naar een quick fix maar naar blijvende verandering.
  • De zekerheid die ze nu denken te hebben, durven achter te laten en nieuwe wegen willen ontdekken.
  • Ratio niet de boventoon laten voeren maar gevoel willen leren omarmen.
  • Om de wereld geven en wat daarmee gebeurt.

Waar jij nu staat, daar stond ik ook een aantal jaren geleden

Ik dacht mijn eigen keuzes te maken, maar wat het enige dat ik deed was aanpassen. Aan hoe het hoorde. Conformeerde me aan het pad dat voor me was uitgestippeld.

Ik had een veilige baan, een veilige relatie. Maar het was alleen maar schijnambitie en schijnzekerheid. Ik was doodongelukkig omdat ik niet voor mezelf koos. En ook niet meer wist wie ik zelf nou eigenlijk was.

Het moest anders en daarvoor moest ik een aantal keuzes maken. Krachtige keuzes waarvoor ik uit mijn veilige comfortzone moest.

Eng vond ik het. Ik moest risico’s nemen, kon niet direct zien waar de weg naartoe zou leiden. Wat de consequenties zouden zijn van mijn keuzes.

Ik ging aan de slag met mezelf en ontdekte dat ik helemaal niet in contact stond met mijn gevoel. Met mijn innerlijke wereld. Dat leerde ik tijdens Acceptance & Commitment Therapy (ACT).

Ik verdiepte me in ACT, dompelde me onder in de kwetsbaarheid en moed van Brené Brown en maakte onder andere de kracht van het nu van Eckhart Tolle eigen.

Dat ging met vallen en opstaan. Met twijfelen, angstig zijn en het toch doen. En ik ben zo blij dat ik die reis heb gemaakt.

Ik ben namelijk ooit begonnen als helpdeskmedewerker, ging naar teamleider, medewerker kenniscentrum, naar projectmanager om eindelijk mezelf te worden…

Een coach die dertigers en veertigers helpt ontdekken wie ze zijn, wat ze willen en hiervoor durven gaan. 

Ik ervaarde enorm dat gevoel van ‘is dit het nou voor de rest van mijn leven? Ik voelde dat ik verandering nodig had, maar door gebrek aan zelfinzicht (en mogelijk ook zelfliefde) géén idee wat die verandering dan moest zijn. Door alle ideeën en gedachten in mijn eigen hoofd zag ik de bomen door het bos niet meer en kreeg ik keuzestress, waardoor een keuze juist uit bleef. Dankzij Elna heb ik richting gevonden en stappen durven zetten waarvan ik zeker weet dat ze passen bij wie ik ben/wil zijn. De lessen neem ik niet alleen maar mee op carrièrepad, maar zeker ook op andere keuzes in mijn leven.

Lindy

Hoeveel tijd ben ik eraan kwijt?

Met de voorbereiding ben je ongeveer 15 minuten bezig. De sessie duurt 1,5 uur. 

Hoe werkt de sessie?

De sessie is online via Zoom. Maar kan ook live op een mooie locatie in de buurt van Onstwedde. Of in de mooie bossen van Exloo. Ik ben ook om de zoveel tijd in de buurt van Gouda te vinden. Heb je echt voorkeur voor een live sessie, plan vooral je kennismakingsgesprek in en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wat zijn de kosten?

De investering is 195,- euro inclusief BTW. Wat krijg je daarvoor terug?

Van iedereen die deze sessie heeft gedaan hoor ik terug dat zij meer rust ervaren. Een scherpe focus. En bovenal het heel leuk vinden om weer stappen te zetten.

Hoe weet ik zeker of deze sessie bij mij past?

Wat je kan doen is eerst een kennismaking aanvragen.

Door met je in gesprek met te zijn kan ik ondertussen inschatten of jij met deze sessie jouw gewenste resultaten gaat bereiken. Dat hangt natuurlijk ook van jou en je eigen inzet af. Als we een match zijn, dan ga ik er voor 200% voor 😊

Wat haal ik eruit voor mezelf?

Aan het einde van de training voel jij die kick-start. Die je nodig hebt om weer in een opwaartse spiraal terecht te komen. 

Je moet ergens beginnen om de twijfel te doorbreken. Samen komen we tot die helderheid en duidelijkheid.

Kan ik in termijnen betalen?

Het is niet mogelijk om deze losse sessie in termijnen te betalen. 

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Stuur me even een berichtje! Dan beantwoord ik je vraag graag!