Wat anderen zeggen

Het is zo gaaf om dit werk te doen. Ik heb veel mensen geholpen en voel me altijd zo trots als ik zie welke resultaten ze behalen. 

Het verschil met hoe ze starten en een traject afronden is zo bijzonder. En ze kunnen zelf het beste zeggen hoe ze mijn coaching hebben ervaren. 

Hieronder een greep uit de mooie reviews die ik heb mogen ontvangen.

 

Wat anderen zeggen

Het is zo gaaf om dit werk te doen. Ik heb veel mensen geholpen en voel me altijd zo trots als ik zie welke resultaten ze behalen. 

Het verschil met hoe ze starten en een traject afronden is zo bijzonder. En ze kunnen zelf het beste zeggen hoe ze mijn coaching hebben ervaren. 

Hieronder een greep uit de mooie reviews die ik heb mogen ontvangen.

 

Voor ik mijn sessies met Elna begon voelde ik me wat verloren, nu voel ik weer enthousiasme, energie, zin om te doen, te gaan. Ze heeft me geholpen met meer vanuit mijn hart en verlangens te durven leven. Elna wist me uit te dagen op een subtiele manier, ze nodigt je uit tot iets verder kijken, als een weg die een stukje opengaat waarvan je eerst niet wist dat die er was. Waar ik vaak onbewust mijn angst en onzekerheid wegdrukte, kan ik er nu steeds meer mee zijn, doorvoelen, accepteren en daarmee ook loslaten. Iets wat ik altijd probeerde te snappen, maar nu doorheb dat er niet zoveel te snappen is. Niet denken, maar voelen bleek de sleutel.
Elna is heel goed in spiegelen op een manier die je niet ziet aankomen. Zij zei bijvoorbeeld halverwege het traject dat ik al begonnen was met ondernemen en mijn eigen methode ontwikkelen. Ik viel bijna van mijn stoel, had het echt niet door, en besefte meteen daarna dat ze gelijk had. Dat was zo’n krachtig moment. Als je het al doet, weet je ook dat je het kan.

Pieta Vermolen

Door het wegvallen van sociale activiteiten en werk contacten tijdens de corona periode ben ik me beter bewust geworden van mijn leven en begon ik te leren over mezelf.
Ik begon te beseffen dat mijn leven niet bij me leek te passen.
Eerst dacht ik hier zelf wel wat aan te kunnen doen, maar had op een gegeven moment had ik het gevoel dat ik vast liep.
Waar ik de eerste contactmomenten misschien nog sceptisch was, maar zelf wel mijn volle inzet gaf, wist Elna mijn gevoel echt wel te veranderen.
Elna weet echt in te leven in een persoon. Ze stond niet naast me, maar beleefde mijn verhaal met me.
Ze wist telkens net even de juiste vragen te stellen en doormiddel van oefeningen bracht ze me steeds dieper bij mezelf.
In eerste instantie was ik niet goed instaat om mezelf te voelen. Maar door verschillende opdrachten kwam ik dichter bij mijzelf en heb ik een zet van waarden op kunnen stellen.
Daarnaast heb ik in een vervolg traject gekeken hoe welke eerste stappen ik kan zetten.
Ik heb ten eerste een set met waarden in mijn leven kunnen opstellen, die als een fundament in mijn beslissingen kunnen dienen.
Tevens heb ik samen met Elna gekeken naar een aantal problemen die mij momenteel beperkten en heb een aantal van deze problemen met Elna aangepakt.
Natuurlijk, is mijn leven niet van het een op de andere dag veranderd. Maar ik heb nu handvaten gekregen om verder mee te kunnen werken. Ik ervaar nu al meer rust, vrijheid en avontuur in mijn leven.

Gert Staverberg

Ik stond op het punt in mn carriere dat het tijd was voor een nieuwe stap, genoeg ideeën maar dat was soms ook het probleem. Ik wist niet echt waar ik moest beginnen, dus wilde ik wat hulp in het structureel aanpakken hiervan. Met die vraag kwam ik bij Elna. Ik weet nog goed toen ik de eerste keer een introductie meeting met haar had. Ik voelde me gelijk heel erg op mijn gemak en werd direct enthousiast van haar verhaal over dat ze nu in een camper woont! Coaches kunnen veel zeggen, maar zij liet zien dat ze haar eigen leven zo heeft vormgegeven zoals zij dat wil! Dat gaf me direct vertrouwen dat zij degene is die me verder kan helpen. Elna werkt veel met haar intuitie en vond dat ze goed was in aanvoelen wat er nodig is. Als ik soms met vrij abstracte beschrijvingen kwam wat ik belangrijk vind in het leven, stelde ze de juiste vragen om de essentie eruit te vissen. Ik kwam erachter dat het niet de structuur was die miste, maar dat ik kwijt was waar ik nou echt op aan ga. Waar ik voor wil vechten. De waarden oefening heeft me hier heel erg bij geholpen en ineens werden keuzes maken en vooruitgang veel makkelijker. Ik heb echt veel aan het traject gehad en raad haar 100% aan als je op zoek bent naar iemand die verder kijkt dan praktische invulling van een carrierepad, maar juist de focus legt op jou als persoon, waar je voor leeft en wat je nu tegenhoudt om dat te doen.

Marjolein Klip

ZZP

“Dit traject heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf beter begrijp, mijn emoties heb kunnen verwerken en mijn persoonlijke groei heb gestimuleerd.”Het heeft me geholpen om te accepteren wie ik ben en mijn leven te leven volgens mijn kernwaarden.
Dankzij Elna’s empathische en professionele aanpak, voelde ik me op mijn gemak om me volledig open te stellen.
Ik waardeer de inzichten, oefeningen en vaardigheden die ik heb geleerd enorm. Ik zou haar zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar zelfinzicht, acceptatie en persoonlijke groei.
Investeer in jezelf en maak een positieve verandering in je leven. Het is het waard!”

Joost van Nieuwenhuizen

Projectmanager

Bij Elna heb ik het traject mijn Avontuur gevolgd. Bij de start van het traject wist ik niet waar ik moest beginnen bij het zoeken naar passend werk. Werk waar ik plezier en voldoening uit haal. Gedurende het traject heb ik veel geleerd over mezelf, meer vertrouwen gekregen en al wat concrete stappen durven zetten richting ander werk. Dat kan ik nu na het traject nog steeds toepassen.

De coaching van Elna is goed bevallen. De 1 op 1 sessies zijn heel fijn om heldere en belangrijke inzichten te krijgen in jezelf. Al met al een leerzaam avontuur en aan te raden als je jezelf beter wil leren kennen zodat je werk kan gaan vinden waar je blij van wordt.

Marloes Renskers

Eventmanager

Ik ben heel blij met de begeleiding van mijn coach Elna. Haar intuïtie is van toegevoegde waarde voor mij geweest. Ze wist de juiste snaar bij me te raken. Ik voelde me veilig waardoor we samen tot de kern konden komen. Elna durft lastige vragen te stellen en heeft me durven confronteren met waar ik tegen aan loop. Een familie opstelling waarbij ik mij open durfde te stellen en ze mij emotioneel heeft weten te raken heb ik als een zeer bijzonder en waardevol ervaren.

Yvanka van Wijk

Adviseur Wonen

“Ik ben heel blij dat ik samen met Elna mijn proces heb doorgemaakt. Ze heeft me op mijn vingers getikt, gestuurd, aangehoord, samen gelachen, geholpen met obstakels en een vuurtoren in mijn proces. Ik was en ben heel blij met haar coaching.”

Björn Blankert

Consulting en Support

“In de coaching die ik van Elna ontving wist zij feilloos de vinger op de zere plek te leggen. Ik doorliep deze coaching binnen een traject ondersteund met modules waarover de coaching ging. Maar niets zo veranderlijk als de mens waren er bij mij vooral persoonlijke patronen die de kop opstaken. In de verschillende sessies wist Elna mij steeds een nieuw perspectief te geven op de (soms) vastgeroeste ‘waarheden’ die ik in mijn hoofd had. Wat ik bijzonder goed vond werken is dat ze me voedde met verhelderende metaforen. Die ik nu, maanden later, nog altijd toepas.

Elna is een coach die geen stempel drukt maar echt werkt vanuit dat wat haar ‘gegeven’ wordt. En dat is bijzonder fijn. Mocht je op zoek zijn naar een goede coach, ga dan naar Elna! Zij luistert, vraagt en begeleid zonder je daarbij een bepaalde richting op te sturen. Het gaat echt om jou en jij bepaald waar je heen gaat, met een beetje hulp van Elna”

Yvette Melskens

Expressief docent/actrice

Elna geeft je de rust en ruimte die je nodig hebt om je eigen ontwikkeling door te maken. Flexibel, fijn om mee te praten en authentiek.

Maurice Louws

Een burnout, het herstel en daarna denk je dat je wel weer klaar bent om verder te gaan. Maar wat nou wanneer je niet meer weet wat je wilt, wie je nou eigenlijk bent, last hebt van negatieve gedachten, niet kunnen en durven kiezen en daardoor maar weer zogenaamd ‘vrolijk’ verder toert op je oude patronen en gewoontes.

Zodoende kwam ik per toeval de website en social media pagina’s van Elna tegen. Haar voor mij rakende teksten, overeenkomende verhalen en ervaringen wisten mij meteen te raken. Samen met Elna ben ik het traject ‘Mijn Avontuur’ aangegaan. Na het intake gesprek voelde het voor mij meteen vertrouwd. Elna kan door haar ervaringen, kennis, kunde en methodes de spiegel op de juiste manier voorhouden wat mij nieuwe handvatten en inzichten heeft gegeven om zodoende weer keuzes te durven maken, negatieve gedachtes te spiegelen naar positieve inzichten en vooral mezelf te kunnen zijn. Het ontdekken van je eigen kernwaarden en hiernaar gaan leven is voor een ieder een grote toevoeging op zijn of haar leven!
Mocht bovenstaande je nieuwsgierig gemaakt hebben twijfel dan zeker niet op eens contact op te nemen met Elna! Een echte aanrader!

Roy Kerkhof

Electrical Engineer

Elna is voor mij een rustig en open-minded persoon. Zij luistert goed en stelt de juiste vragen als het gaat om al jouw gedachtes en emoties. Hierdoor helpt zij je met het verkrijgen van inzichten en reikt ze handvatten aan om hiermee om te gaan….accepteren! Dit geeft mij rust en vertrouwen, ervaar ik meer positieve energie en beweeg me nog vrijer.

Ze heeft me geholpen met het helder krijgen van mijn kernwaardes en richtinggevende waardes voor mijn bedrijf. Ze weet als geen ander te luisteren, in te voelen en de juiste vragen te stellen. Binnen 1 uur had ik alles heel helder en stevig staan als een huis!

Ruud Dekkers

Ont-dekkers

Recent heb ik een Roadmapsessie gedaan bij Elna, omdat ik merkte dat ik vast liep in mijn eigen dagelijkse patroon van denken en keuzes maken.

Bij Elna heb ik meteen een prettig gevoel in het gesprek. Ze geeft mij handvatten om mijn denken te ordenen, de ruimte om de inzichten een plek te geven en zeker ook het vertrouwen dat zij van nature uitstraalt waarbij ze luistert en vragen stelt zonder oordeel, zodat ik mij open en kwetsbaar kan opstellen.

Zo’n beetje alle ‘puzzelstukjes’ die ik tegen ben gekomen tijdens de sessie kende ik ergens wel. Maar Nu vielen ze stuk voor stuk op hun plek en heeft de sessie mij zeker geholpen om met meer focus en ontspanning tot echte keuzes te komen voor mijzelf 🙌

Robert Cornelisse

Teamleider

Elna is een heel prettig en oprecht mens. In onze gesprekken wist ze heel goed te filteren en terug te koppelen wat ik bedoelde of nodig had. Ik kijk met veel plezier terug op de bemoedigende, aanmoedigende, inzichtgevende gesprekken.

Femke Oosterhoff

Medewerker Registerbureau

Elna is een fantastisch, warm mens. Doortastend, met veel ervaring en schroomt niet om af en toe haar eigen zoektocht of ervaringen als voorbeeld te gebruiken. Ik heb dat enorm gewaardeerd.

Haar intuïtie laat haar geen moment in de steek en ik vind dat de manier waarop zij mij coachte heel erg aansluit op wat ik nodig had. Dat was gelijk bij ons eerste gesprek zo raak, ik krijg nog kippenvel (in goede zin!) als ik daaraan terugdenk.

Zo hielp ze me steeds weer verder. Heel dankbaar om haar te ontmoeten en een stukje met haar te mogen oplopen.

Tirza van de Grootheveen

Projectmanager

Elna is een fijne, rustige coach die goed kan luisteren. Ze stelt de juiste vragen op het juiste moment en denkt mee waar dat nodig is. De handvaten die ze aanreikt zijn praktisch en als je er daadwerkelijk mee aan de slag gaat dan zetten ze ook zoden aan de dijk en kun je flinke stappen maken op je persoonlijke ontwikkelingsweg !
Ik heb Elna als een sterke, empathische en pragmatische vrouw en coach ervaren waar ik me heel erg bij op mijn gemak voel en waarmee het bijzonder prettig werken is “

Nicole Hendriks

“Heel fijn en puur contact gehad met Elna. Ze luistert goed en heeft mij geraakt op een hele bijzondere manier die ik nog niet eerder heb meegemaakt en dat heeft me enorm geholpen om anders en tevens positiever tegen de dingen aan te kijken. Ik kan dit dan ook ECHT aanraden!

Nick van Geemert

Heel erg tevreden over Elna en het traject wat ik heb gevolgd. Het heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven, een betere kijk op mijzelf en waar ik echt gelukkig van wordt. Uiteindelijk moet je dat natuurlijk zelf doen maar de sessies en het traject hebben mij hier ontzettend bij geholpen. Het heeft mij op korte termijn al veel moois gebracht maar is ook een hou vast voor de rest van mijn leven. Nogmaals dank Elna!

Bart Jan Beek

Wat anderen zeggen over de masterclass Krachtige Keuzes

“Ik heb de Masterclass ‘Krachtige Keuzes’ van Elna bijgewoond en dat heeft me super waardevolle inzichten gegeven.
Direct inzicht in hoe je keuzes maakt en hoe je dit kan doorbreken zodat je voor jezelf weet wat voor jou een krachtige keuze is.

En ze blijft hierin niet alleen aan de oppervlakte, ze zoekt echt diepgang op en deelt ook persoonlijke verhalen waarin ik mezelf ook herkende.”

Krystel

Heel fijn hoe enorm herkenbaar deze masterclass was! Dit gaf al een stuk rust dat het dus niet gek is om zoveel moeite te hebben met een keuze. Daarnaast vond ik het veel diepgang hebben terwijl het helemaal geen lang of abstract verhaal was. En erg fijn om ook zelf aan het denken gezet te worden!”

Marlies

“Door middel van handige tips, tricks en adviezen heb ik na de eerste ontmoeting al veel krachtige keuzes weten te maken. Super waardevol!”

Janske

Tijdsduur van een uur is prettig: niet te lang / kort. Goed verhaal. Ook niet te sales-achtig, wat ik erg fijn vind. Je maakt een goede indruk!!

Arnoud

“Ik heb de Masterclass ‘Krachtige Keuzes’ van Elna bijgewoond en dat heeft me super waardevolle inzichten gegeven.
Direct inzicht in hoe je keuzes maakt en hoe je dit kan doorbreken zodat je voor jezelf weet wat voor jou een krachtige keuze is.

En ze blijft hierin niet alleen aan de oppervlakte, ze zoekt echt diepgang op en deelt ook persoonlijke verhalen waarin ik mezelf ook herkende.”

Krystel Sprietsma

“Door middel van handige tips, tricks en adviezen heb ik na de eerste ontmoeting al veel krachtige keuzes weten te maken. Super waardevol!”

Janske Huitink

Heel fijn hoe enorm herkenbaar deze masterclass was! Dit gaf al een stuk rust dat het dus niet gek is om zoveel moeite te hebben met een keuze. Daarnaast vond ik het veel diepgang hebben terwijl het helemaal geen lang of abstract verhaal was. En erg fijn om ook zelf aan het denken gezet te worden!”

Marlies

Tijdsduur van een uur is prettig: niet te lang / kort. Goed verhaal. Ook niet te sales-achtig, wat ik erg fijn vind. Je maakt een goede indruk!!

Arnoud