Persoonlijke verkenning: Weten wat je écht wilt

In 4 weken van is dit het nou naar helderheid en vertrouwen in je keuzes 

Je bent een ambitieus mens, hebt veel bereikt in je leven en nu ben je op een punt gekomen dat je denkt: “Is dit het nou?”

Je staat voor je gevoel stil, maar voelt dat er meer in je zit. Je bent klaar met de twijfels en keuzestress. 

Je verlangt ernaar te kiezen vanuit je hart. Meer jezelf te zijn. Maar hoe dan en waar begin je?

Maak kennis met het eerste deel van de unieke 3V-methode. 

Jouw investering: €495,- inclusief BTW.

Hoe zou het zijn als je weer vertrouwen voelt in je keuzes?

Om weer richting en focus te hebben? 

Helderheid over de stappen die je hebt te zetten. Weer in beweging te zijn. 

Jezelf en je gevoel serieus nemen.
Grenzen stellen.
Zodat je dichter bij jezelf komt en kan leven op jouw voorwaarden.

Dat lijkt je wel wat. Je hebt al wat zelfhulpboeken gelezen. Het heeft alleen niet daadwerkelijk wat veranderd in je leven.

Dit keer wil je het anders doen. Maar waar begin je? Welke stap kan je zetten?

Ik zat hier zelf ook mee. Ik liep al jaren rond met het is dit alles gevoel. Stuurloos dobberde ik een beetje rond. Ik had geen idee meer wat ik echt wilde. Paste me daardoor aan. Aan de mensen om me heen, de maatschappij, het systeem. En toch kan het anders. Echt.

Ik wil jou die kickstart geven. Daarom heb ik de Persoonlijke Training “Weten wat je écht wilt” ontwikkeld. De training is het eerste deel van de 3V-methode.

Onderdeel van de training zijn 2 persoonlijke 1-op-1 sessies waarbij ik met jou de diepte inga.

We maken jouw Waarden top 10. Ook als jij denkt dat jij je waarden al kent. Ik sta erom bekend dat er toch andere waarden uitkomen dan die je in eerste instantie had verwacht. Het is superbelangrijk om hier geen twijfel meer over te hebben omdat jouw waarden de basis vormen van wie jij bent en hoe jij in het leven wil staan.

Daarnaast bepalen we voor jou concrete vervolgstappen. 

Jij weet na deze training welke keuzes jij kan maken voor meer vrijheid, avontuur en geluk.

Wil je doorpakken? Dat kan met het Jouw Avontuur traject. Daarin ontdek je de gehele 3V-methode. Als je de Persoonlijke Training ‘Weten wat je echt wilt’ hebt gevolgd, krijg je de investering als korting op het traject.

Mijn coaching is altijd maatwerk. We bepalen tijdens de kennismaking of deze Persoonlijke Training aansluit bij jouw vraag. Ik zeg het eerlijk als ik denk dat je beter een andere keuze of coach kunt gebruiken. 

“Volg altijd je eigen pad. Het volgen van het pad van een ander zal je nooit echt voldoening geven

 

– David Viscott 

Wat samenwerken met mij oplevert:

 • Zie je die stip op de horizon? Die heb je daar zelf neergezet. Omdat je helder hebt waar je voor staat en waar je naartoe wilt
 • Je hebt inzicht in wat wel en niet voor jou werkt.
 • Jij zit weer in de regisseursstoel als het gaat om jouw leven.
 • Moedig is your middle name omdat je steeds een stukje verder uit je comfortzone durft te gaan.
 • Helderheid en duidelijkheid over wat je hebt te doen
Wat houdt de Persoonlijke training in?

Aandacht voor jou
Jij bent uniek. Daar past geen one-size-fits-all bij. De modules en lessen zijn de basis. En in de persoonlijke 1-op-1 coaching richt ik me volledig op jou.

Praktisch en niet vaag
Weten waarom iets wel of niet werkt is goed. Maar door ervaring leer je pas echt. Ik geef je ter voorbereiding een oefening mee waar we in de eerste sessie mee aan de slag gaan. In de tweede sessie doen we een deep-dive in je waarden zodat jouw top 10 staat als een huis. Ik help je met het bepalen van de vervolgstappen. 

Intensief en supernuttig
Geen online video cursus waarin je zelf rustig aan de slag kan maar nooit echt tot de kern komt. Je rond dit binnen een maand af. En dankzij de persoonlijke coaching kom je snel dichtbij jezelf. Ik help je jouw blinde vlekken zichtbaar te maken. Jij gaat de inzichten krijgen die je nodig hebt. Je gaat de kracht voelen van jouw eigen waarden. Dat zorgt voor die kick-start. 

De WERKWIJZE

Tijdens de sessies gebruik ik technieken vanuit ACT (Acceptance en Commitment Training) en systemisch werk. Daarin ben ik opgeleid. 

Stap 1: Je krijgt een krachtige oefening mee die je ter voorbereiding op de sessie doet. Deze geeft je inzicht in waar jij aan het vermijden bent en dus niet kiest voor wat je wel wil. Hierdoor lukt het namelijk ook steeds niet om jouw potentie te leven. 

Stap 2: Sessie 1: Deep dive naar patronen

Tijdens de eerste sessie bespreken we de resultaten en komen we nog dichter tot de kern van jouw zelfbescherming. Dat is vaak even confronterend, maar dit inzicht heb je nodig om verdere stappen te kunnen zetten. 

Stap 3: Sessie 2: Waarden top 10

In de tweede sessie gaan we naar jouw kracht toe. Dit zit in je kernwaarden. Door middel van het waardenspel en het doorvragen vanuit mijn kant wordt jouw top 10 helder. 

Stap 4: Afsluitend kijken we samen terug op de sessies. Ik help je met het helder krijgen van jouw volgende stappen.

Resultaat: helderheid, diepere bewustwording, meer vertrouwen in je keuzes, focus en concrete vervolgstappen. 

 

Ik werk vanuit:

Vrijheid

Nieuwsgierigheid

Moed

Speelsheid

Verbinding

Vrijheid

Nieuwsgierigheid

Moed

Speelsheid

Verbinding

“Recent heb ik een sessie gedaan bij Elna, omdat ik merkte dat ik vast liep in mijn eigen dagelijkse patroon van denken en keuzes maken. Bij Elna heb ik meteen een prettig gevoel in het gesprek. Ze geeft mij handvatten om mijn denken te ordenen, de ruimte om de inzichten een plek te geven en zeker ook het vertrouwen dat zij van nature uitstraalt waarbij ze luistert en vragen stelt zonder oordeel, zodat ik mij open en kwetsbaar kan opstellen. Zo’n beetje alle ‘puzzelstukjes’ die ik tegen ben gekomen tijdens de sessie kende ik ergens wel. Maar Nu vielen ze stuk voor stuk op hun plek en heeft de sessie mij zeker geholpen om met meer focus en ontspanning tot echte keuzes te komen voor mijzelf!

Robert Cornelisse

Teamleider

Ik vond Elna een hele prettige coach, die mij op mijn gemak stelde en rustig was in haar communicatie. Het coaching traject is erg praktijkgericht en dat spreekt mij aan. Ik heb veel handvaten gekregen en denk nog vaak terug aan de mooie metaforen die Elna gebruikt. Ook het inzicht in mijn kernwaarden is voor mij zeer waardevol gebleken. Ik kan iedereen Elna als coach aanbevelen, als je op een actieve en praktische manier met jezelf aan de slag wilt gaan.”

Anne Hendriks

Arbeidsdeskundige

“Ik ben heel blij dat ik samen met Elna mijn proces heb doorgemaakt. Ze heeft me op mijn vingers getikt, gestuurd, aangehoord, samen gelachen, geholpen met obstakels en een vuurtoren in mijn proces. Ik was en ben heel blij met haar coaching.”

Björn Blankert

Consulting and support

“Elna is een heel prettige coach die goed luistert. Ik wilde dichter bij mezelf komen, meer gaan voelen en gaan doen wat ik wil. Elna heeft me hier echt in geholpen. Door snel de vinger op de zere plek te leggen en inzicht en gerichte oefeningen te geven. Ook haar aanmoediging vond ik erg fijn, dat ze me een weg liet zien waardoor dingen die ik niet voor mogelijk hield wel haalbaar lijken en ik weer ben gaan geloven in mezelf.

Marieke

Hoe werken we samen?

Kennismaken
Zijn we een match? Is de persoonlijke training iets voor jou?

Jouw Avontuur Academy, toegang tot 4 modules en 21 lessen
Theorie én praktijk: de beste combinatie voor duurzame verandering. 

Vragen stellen
Tijdens onze samenwerking kan je me altijd mailen of appen met vragen. De samenwerking start zodra jij JA! hebt gezegd. 

Investering
De investering in de persoonlijke training is €495,- inclusief BTW.  

 

Is dit iets voor jou?

Mijn coaching is niet voor iedereen. Mijn manier van werken past voor bij  dertigers die:

 • Openstaan om nieuwe dingen te proberen.
 • Naar zichzelf durven kijken. Hallo zelfreflectie!
 • Niet op zoek zijn naar een quick fix maar naar duurzame verandering.
 • Hun angsten onder ogen durven te zien en daarmee aan de slag gaan.
 • De zekerheid die ze nu denken te hebben, durven achter te laten en nieuwe wegen willen ontdekken.
 • Ratio niet de boventoon laten voeren maar gevoel leren omarmen.
 • Om de wereld geven en wat daarmee gebeurt.

Waar jij nu staat, daar stond ik ook een aantal jaar geleden

Ik dacht mijn eigen keuzes te maken, maar wat het enige dat ik deed was aanpassen. Aan hoe het hoorde. Conformeerde me aan het pad dat voor me was uitgestippeld.

Ik had een veilige baan, een veilige relatie. Maar het was alleen maar schijnambitie en schijnzekerheid. Ik was doodongelukkig omdat ik niet voor mezelf koos. En ook niet meer wist wie ik zelf nou eigenlijk was.

Het moest anders en daarvoor moest ik een aantal keuzes maken. Krachtige keuzes waarvoor ik uit mijn veilige comfortzone moest.

Eng vond ik het. Ik moest risico’s nemen, kon niet direct zien waar de weg naartoe zou leiden. Wat de consequenties zouden zijn van mijn keuzes.

Ik dacht mijn eigen keuzes te maken, maar wat het enige dat ik deed was aanpassen. Aan hoe het hoorde. Conformeerde me aan het pad dat voor me was uitgestippeld.

Ik had een veilige baan, een veilige relatie. Maar het was alleen maar schijnambitie en schijnzekerheid. Ik was doodongelukkig omdat ik niet voor mezelf koos. En ook niet meer wist wie ik zelf nou eigenlijk was.

Het moest anders en daarvoor moest ik een aantal keuzes maken. Krachtige keuzes waarvoor ik uit mijn veilige comfortzone moest.

Eng vond ik het. Ik moest risico’s nemen, kon niet direct zien waar de weg naartoe zou leiden. Wat de consequenties zouden zijn van mijn keuzes.

“Supertevreden ben ik over de coaching van Elna. Vanaf het eerste moment was er een klik en kon ik mezelf zijn bij haar. Door haar motiverende en opbouwende kritiek wist ik telkens dat het goed was. Dat het ook altijd goed is. Ik ben haar dankbaar.”

Dënis van der Heijden

Ambulant persoonlijk begeleider

Elna is een fijne, rustige coach die goed kan luisteren. Ze stelt de juiste vragen op het juiste moment en denkt mee waar dat nodig is. De handvaten die ze aanreikt zijn praktisch en als je er daadwerkelijk mee aan de slag gaat dan zetten ze ook zoden aan de dijk en kun je flinke stappen maken op je persoonlijke ontwikkelingsweg !
Ik heb Elna als een sterke, empathische en pragmatische vrouw en coach ervaren waar ik me heel erg bij op mijn gemak voel en waarmee het bijzonder prettig werken is

Nicole Hendriks

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd ben ik eraan kwijt?

In totaal ben je ter voorbereiding ongeveer een uur kwijt verdeeld over ongeveer 3 dagen.

Het is belangrijk om hier vaste momenten voor in te plannen en niet uit te stellen tot vlak voor de sessie. Door er dagelijks even mee bezig te zijn bevorder jij je proces en haal je meer uit de sessie.

Hoe zien de sessies eruit?

Tijdens de sessies gebruik ik technieken vanuit ACT (Acceptance en Commitment Training) en systemisch werk. Daarin ben ik opgeleid. 

Stap 1: Je krijgt een krachtige oefening mee die je ter voorbereiding op de sessie doet. Deze geeft je inzicht in waar jij aan het vermijden bent en dus niet kiest voor wat je wel wil. 

Stap 2: Eerste sessie:

Tijdens de sessie bespreken we de resultaten en komen we nog dichter tot de kern van jouw zelfbescherming. Dat is vaak even confronterend, maar dit inzicht heb je nodig om verdere stappen te kunnen zetten. 

Stap 3: Tweede sessie:

Ik laat je niet in zak en as zitten hierna. We gaan namelijk ook naar jouw kracht toe. Dit zit in je kernwaarden. Door middel van het waardenspel en het doorvragen vanuit mijn kant wordt jouw top 10 helder. 

Stap 4: Afsluitend kijken we samen terug op de sessies. Ik help je met het helder krijgen van jouw volgende stappen.

Geen twijfel meer, maar een kick-start voor meer focus en richting.

Wat zijn de kosten?

De Impact-sessie kost 497,- euro inclusief BTW. Wat krijg je daarvoor terug? 

 • Een dieper inzicht in jezelf en wat je écht tegenhoudt in het maken van krachtige keuzes die resulteren in een leven op jouw voorwaarden. 
 • Jouw waarden top 10. We doen een deepdive in jouw kernwaarden. En die zijn heel belangrijk, want ze vormen de basis van jou en hoe jij in het leven staat.
 • Helderheid in wat jouw volgende stappen zijn
Hoe weet ik zeker of deze training bij mij past?

Wat je kan doen is eerste een gratis ontdekkingssessie aanvragen. Dan maak je kennis met mij en voel je ook direct wat mijn coaching met je doet.

Door met je in gesprek met te zijn kan ik ondertussen inschatten of jij met deze training jouw gewenste resultaten gaat bereiken. Dat hangt natuurlijk ook van jou en je eigen inzet af. Als we een match zijn, dan ga ik er voor 100% voor 😊

Wat haal ik eruit voor mezelf?

Aan het einde van sessie voel jij die kick-start. Die je nodig hebt om af te rekenen met het is dit alles gevoel. 

Je moet ergens beginnen om de twijfel te doorbreken. Samen komen we tot die helderheid en duidelijkheid. 

Jij bent klaar voor verandering, hoe nu verder?

Jij bent klaar voor verandering, hoe nu verder?

Elna Coaching en Training
KvK: 73781746

Atoomweg 63
3542 AA Utrecht

Hey! Heb je een vraag?