Persoonlijke Training

Ontdekken wat je écht wilt

Van onrust en ontevredenheid naar helderheid in je hoofd, richting in je leven en focus in je keuzes 

Je bent een ambitieus mens, hebt veel bereikt in je leven en nu ben je op een punt gekomen dat je denkt: “Dit is niet de bedoeling van mijn leven, maar wat dan wel?”

Je staat voor je gevoel stil, maar voelt dat er meer in je zit. Je bent klaar met de onrust, twijfels en keuzestress.

Je verlangt ernaar te kiezen vanuit je hart. Meer jezelf te zijn. Maar hoe dan en waar begin je?

Met deze training doorloop jij in 3 concrete stappen de weg naar focus en richting. Jij weet en voelt weer wat je écht wilt en welke stappen je daarvoor moet zetten. En dat geeft rust en enthousiasme.

Voor 30-ers en 40-ers die voelen dat waar ze nu staan niet helemaal de bedoeling van hun leven is. Die vanuit hun hart willen ontdekken wat ze écht willen.  

Hoe zou het zijn om weer te weten én voelen wat je wilt?

Om weer richting en focus te hebben? Zin in je dag en enthousiasme in je lijf. 

Helderheid over de stappen die je hebt te zetten. Weer in beweging te zijn.

Jezelf en je gevoel serieus nemen.
Grenzen stellen.
Zodat je dichter bij jezelf komt.

Dat lijkt je wel wat. Je hebt al wat kennis opgedaan over persoonlijke ontwikkeling, maar het heeft niet daadwerkelijk wat veranderd in je leven.

Dit keer wil je het anders doen. Maar waar begin je? Welke stap kan je zetten?

Je weet inmiddels dat je met alleen nadenken hierover niet verder komt. Je hebt wat meer actie nodig en een stok achter de deur.

Ik zat hier zelf ook mee. Ik liep al een tijdje rond met een onrustig gevoel. Had geen idee meer wat ik echt wilde en wist vooral wat ik niet meer wilde.

Ik voelde dat er meer in mij en in het leven zat. Maar ik kwam er steeds niet goed bij. Dat zorgde voor uitstelgedrag en keuzestress. Ik raakte mezelf alleen maar meer kwijt. 

En toch kan het anders. Echt. Die opwaartse positieve spiraal is dichterbij dan je denkt. 

Ik wil jou die kickstart geven. Daarom heb ik de Persoonlijke Training “Ontdekken wat je écht wilt” ontwikkeld. Want wat ligt er verscholen onder jouw belemmeringen, onzekerheden en twijfels? Welk leven is het voor jou waard om geleefd te worden?

Die antwoorden krijg je door de volgende 3 stappen te doorlopen die jouw weer in een opwaartse positieve spiraal krijgen:

Stap 1: Terug naar je gevoel

Keer naar binnen, leer luisteren naar je intuïtie en erken je emoties. Het herstel van de verbinding met je hart begint door bewust te worden van wat je echt voelt en waarom.

Stap 2: Ontdekken en gaan leven van je kernwaarden

Identificeer de kernwaarden die diep van binnen voor jou belangrijk zijn. Leer leven volgens deze waarden om een authentiek en vervuld leven te leiden dat in lijn is met wie je werkelijk bent.

Stap 3: Intenties zetten en focus bepalen met hartgedreven doelen

Zet bewuste intenties, geïnspireerd door je hart, en bepaal duidelijke doelen die in lijn zijn met je diepste verlangens. Richt je focus op wat werkelijk belangrijk is voor jou.

Je volgt deze stappen in de academy waarbij ik je support en feedback geef. Daarnaast krijg je bij deze training een persoonlijke en intensieve 1-op-1 coachsessie van 2,5 uur waarbij ik met jou de diepte inga. 

We doen een deepdive in de grootste twijfel en belemmeringen die je ervaart. Ik help je met een doorbraak en geef je een techniek mee die je kan blijven doen om de doorbraak in jezelf te verankeren.  

We maken jouw Waarden top 10. Ik sta erom bekend dat er toch andere waarden uitkomen dan die je in eerste instantie had verwacht. Het is superbelangrijk om hier geen twijfel meer over te hebben omdat jouw waarden de basis vormen van wie jij bent en hoe jij in het leven wil staan. Als jij je waarden al kent kijken we hoe jij deze meer kan gaan leven. I

Daarnaast bepalen we voor jou concrete vervolgstappen die jou helpen je verlangen te realiseren.

Jij weet na deze training welke keuzes jij kan maken op jouw eigen pad. Jij hebt jouw kickstart gemaakt en ontdekt wat je écht wilt. 

Wil je doorpakken en wat jij écht wilt gaan realiseren? Dat doe je met het Adventure R.I.S.E. traject.  Als je de Persoonlijke Training hebt gevolgd, krijg je de investering als korting op het traject.

Mijn coaching is altijd maatwerk. We bepalen tijdens de kennismaking of deze training aansluit bij jouw vraag. Ik zeg het eerlijk als ik denk dat je beter een andere keuze of coach kunt gebruiken. 

“Ik heb gekozen voor mijn eigen pad”

“Ik heb weer zin in de toekomst”

“Ik heb mijn baan opgezegd en durf te kiezen voor het avontuur”

“Deze training was een kado aan mezelf en ben superdankbaar dat ik dit heb gevolgd

“‘Elna gaat verder dan alleen een praktische invulling. Ze legt juist de focus op jou als persoon, waar je voor leeft. Ze wist mijn essentie eruit te halen”

Wat samenwerken met mij oplevert:

N

Zie je die stip op de horizon? Die heb je daar zelf neergezet. Omdat je helder hebt waar je voor staat en waar je naartoe wilt

N

Leven van jouw kernwaarden

N

3 Maanden Plan

N

Meer rust en ruimte in jezelf om te kunnen gaan voor wat jij écht wilt

N

Doorbreken van patronen die jou energie kosten

N

Technieken geleerd die jou helpen van hoofd naar hart te gaan

N

Jij zit weer in de regisseursstoel als het gaat om jouw leven.

N

Moedig is your middle name omdat je steeds een stukje verder uit je comfortzone durft te gaan.

N

Weer zin in je dag en in de toekomst

N

Helderheid en duidelijkheid over wat je hebt te doen.

Volg altijd je eigen pad. Het pad van een ander zal je nooit voldoening geven. 

– David Viscott

Wat houdt de persoonlijke training in?

Aandacht voor jou
Jij bent uniek. Daar past geen one-size-fits-all bij. De modules en lessen zijn de basis. En in de persoonlijke 1-op-1 coaching richt ik me volledig op jou.

Praktisch en niet vaag
Weten waarom iets wel of niet werkt is goed. Maar door ervaring leer je pas echt. Door het doen van de oefeningen en opdrachten stap je uit de denkmodus en duik je dieper in jezelf. Mocht je ergens op vastlopen dan ben ik er voor je als support. 

Intensief en supernuttig
Geen online video cursus waarin je zelf rustig aan de slag kan maar nooit echt tot de kern komt. Je kan dit binnen 2 maanden afronden. En dankzij de persoonlijke coaching kom je snel dichtbij jezelf. Ik help je jouw blinde vlekken zichtbaar te maken. Jij gaat de inzichten krijgen die je nodig hebt. Je gaat de kracht voelen van jouw eigen waarden. Dat zorgt voor die kickstart. 

De training bestaat uit: 

N

Kick off van 30 minuten om je op gang te helpen

N

2,5 uur 1:1 coaching

N

4 modules en 21 lessen verdiepende oefeningen en opdrachten

N

Mijn feedback op opdrachten

N

Support via mail, app of telefoon voor als je even vastloopt

N

Samen terugblikken op de training en vooruitblikken met een plan

Hoe starten we?

Kennismaken
Zijn we een match? Is de persoonlijke training iets voor jou? Vraag jouw vrijblijvende kennismaking aan. 

De samenwerking start zodra jij JA! hebt gezegd. We plannen de kick off in. Je ontvangt na betaling jouw toegang tot de Academy. 

Investering
De investering in jezelf is €595,- inclusief BTW. 

Is dit iets voor jou?

Mijn coaching is niet voor iedereen. Mijn manier van werken past vooral bij 30-ers en 40-ers die:

  • Openstaan om nieuwe dingen te proberen.
  • Naar zichzelf durven kijken. Hallo zelfreflectie!
  • Niet op zoek zijn naar een quick fix maar naar blijvende verandering.
  • Hun belemmeringen en obstakels onder ogen durven te zien en daarmee aan de slag gaan.
  • De zekerheid die ze nu denken te hebben, durven achter te laten en nieuwe wegen willen ontdekken.
  • Ratio niet de boventoon laten voeren maar gevoel willen leren omarmen.
  • Om de wereld geven en wat daarmee gebeurt.

Werkwijze

Tijdens de sessie gebruik ik technieken vanuit ACT (Acceptance en Commitment Training) en systemisch werk. Daarin ben ik opgeleid. 

Stap 1: Kick off van 30 minuten

Ik help je op weg en kijk samen met jou naar hoe jij de komende tijd aan de slag wilt. Ik geef je tips om ruimte te maken in je dagelijkse leven. We schatten in hoeveel tijd je ongeveer nodig hebt en we plannen de sessie in. 

Stap 2: Je krijgt toegang tot het eerste deel van de AdventureRISE Academy.

Je werkt twee modules door ter voorbereiding op de sessie. In de sessie kunnen we daardoor direct de diepte in.  

Stap 3: Deepdive Sessie van 2,5 uur

Tijdens de sessie bespreken we belangrijke resultaten. Daarnaast doen we een deepdive naar zowel jouw grootste belemmering als ook jouw kern. Vanuit hier komen we tot diepe inzichten. Daarna bepalen we concrete vervolgstappen zodat jij jouw kickstart direct om kan zetten in blijvende verandering. 

Stap 4: Afsluitend doen we een terugblik.

Wat heb je eruit gehaald, waar sta je nu en wat is jouw plan.  Natuurlijk help ik je met eventuele open eindjes. 

Resultaat: helderheid, diepere bewustwording, meer vertrouwen in je keuzes, focus en concrete vervolgstappen.

Ik heb veel handvaten gekregen en denk nog vaak terug aan de mooie metaforen die Elna gebruikt. Ook het inzicht in mijn kernwaarden is voor mij zeer waardevol gebleken. Ik kan iedereen Elna als coach aanbevelen, als je op een actieve en praktische manier met jezelf aan de slag wilt gaan.”

Anne Hendriks

Arbeidsdeskundige

Ze geeft mij handvatten om mijn denken te ordenen, de ruimte om de inzichten een plek te geven en zeker ook het vertrouwen dat zij van nature uitstraalt waarbij ze luistert en vragen stelt zonder oordeel, zodat ik mij open en kwetsbaar kan opstellen. Dit heeft mij geholpen om met meer focus en ontspanning tot echte keuzes te komen voor mijzelf!

Robert Cornelisse

Teamleider

“Elna is een heel prettige coach die goed luistert. Ik wilde dichter bij mezelf komen, meer gaan voelen en gaan doen wat ik wil. Elna heeft me hier echt in geholpen. Door snel de vinger op de zere plek te leggen en inzicht en gerichte oefeningen te geven. Ook haar aanmoediging vond ik erg fijn, dat ze me een weg liet zien waardoor dingen die ik niet voor mogelijk hield wel haalbaar lijken en ik weer ben gaan geloven in mezelf.

Marieke

“Ik ben heel blij dat ik samen met Elna mijn proces heb doorgemaakt. Ze heeft me op mijn vingers getikt, gestuurd, aangehoord, samen gelachen, geholpen met obstakels en een vuurtoren in mijn proces. Ik was en ben heel blij met haar coaching.”

Björn Blankert

Consulting and support

Waar jij nu staat, daar stond ik ook een aantal jaren geleden

Ik dacht mijn eigen keuzes te maken, maar wat het enige dat ik deed was aanpassen. Aan hoe het hoorde. Conformeerde me aan het pad dat voor me was uitgestippeld.

Ik had een veilige baan, een veilige relatie. Maar het was alleen maar schijnambitie en schijnzekerheid. Ik was doodongelukkig omdat ik niet voor mezelf koos. En ook niet meer wist wie ik zelf nou eigenlijk was.

Het moest anders en daarvoor moest ik een aantal keuzes maken. Krachtige keuzes waarvoor ik uit mijn veilige comfortzone moest.

Eng vond ik het. Ik moest risico’s nemen, kon niet direct zien waar de weg naartoe zou leiden. Wat de consequenties zouden zijn van mijn keuzes.

Ik ging aan de slag met mezelf en ontdekte dat ik helemaal niet in contact stond met mijn gevoel. Met mijn innerlijke wereld. Dat leerde ik tijdens Acceptance & Commitment Therapy (ACT).

Ik verdiepte me in ACT, dompelde me onder in de kwetsbaarheid en moed van Brené Brown en maakte onder andere de kracht van het nu van Eckhart Tolle eigen.

Dat ging met vallen en opstaan. Met twijfelen, angstig zijn en het toch doen. En ik ben zo blij dat ik die reis heb gemaakt.

Ik ben namelijk ooit begonnen als helpdeskmedewerker, ging naar teamleider, medewerker kenniscentrum, naar projectmanager om eindelijk mezelf te worden…

Een coach die dertigers en veertigers helpt ontdekken wie ze zijn, wat ze willen en hiervoor durven gaan. 

Ik ervaarde enorm dat gevoel van ‘is dit het nou voor de rest van mijn leven? Ik voelde dat ik verandering nodig had, maar door gebrek aan zelfinzicht (en mogelijk ook zelfliefde) géén idee wat die verandering dan moest zijn. Door alle ideeën en gedachten in mijn eigen hoofd zag ik de bomen door het bos niet meer en kreeg ik keuzestress, waardoor een keuze juist uit bleef. Door de Persoonlijke Training van Elna heb ik richting gevonden en stappen durven zetten waarvan ik zeker weet dat ze passen bij wie ik ben/wil zijn. De lessen neem ik niet alleen maar mee op carrièrepad, maar zeker ook op andere keuzes in mijn leven.

Lindy

Zo’n beetje alle ‘puzzelstukjes’ die ik tegen ben gekomen tijdens de sessie kende ik ergens wel. Maar nu vielen ze stuk voor stuk op hun plek en heeft dit mij zeker geholpen om met meer focus en ontspanning tot echte keuzes te komen voor mijzelf

Robert

Hoeveel tijd ben ik eraan kwijt?

In totaal ben je zelfstandig ongeveer 3 uur bezig met de opdrachten en oefeningen. 

Het is belangrijk om hier vaste momenten voor in te plannen en niet uit te stellen tot vlak voor de sessie of terugblik. Door er dagelijks even mee bezig te zijn bevorder jij je proces en haal je meer uit de training.

Hoe werkt de sessie?

De sessie is online via Zoom. Maar kan ook live op een mooie locatie in de buurt van Onstwedde. Of in de mooie bossen van Exloo. Ik ben ook om de zoveel tijd in de buurt van Gouda te vinden. Heb je echt voorkeur voor een live sessie, plan vooral je kennismakingsgesprek in en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Wat zijn de kosten?

De Persoonlijke Training kost 495,- euro inclusief BTW. Wat krijg je daarvoor terug?

Van iedereen die deze training heeft gedaan hoor ik terug dat zij meer rust ervaren. Een scherpe focus. En bovenal het heel leuk vinden om meer vanuit hun gevoel zijn gaan creëeren.

Ook krijg je:

  • Een dieper inzicht in jezelf en wat je écht tegenhoudt in het maken van krachtige keuzes die resulteren in een leven wat bij jou past.
  • Jouw waarden top 10. We doen een deepdive in jouw kernwaarden. En die zijn heel belangrijk, want ze vormen de basis van jou en hoe jij in het leven staat.
  • Helderheid in wat jouw volgende stappen zijn
Hoe weet ik zeker of deze training bij mij past?

Wat je kan doen is eerst een kennismaking aanvragen.  

Door met je in gesprek met te zijn kan ik ondertussen inschatten of jij met deze training jouw gewenste resultaten gaat bereiken. Dat hangt natuurlijk ook van jou en je eigen inzet af. Als we een match zijn, dan ga ik er voor 200% voor 😊

Wat haal ik eruit voor mezelf?

Aan het einde van de training voel jij die kick-start. Die je nodig hebt om weer in een opwaartse spiraal terecht te komen. 

Je moet ergens beginnen om de twijfel te doorbreken. Samen komen we tot die helderheid en duidelijkheid.

Kan ik in termijnen betalen?

Je mag in 2 termijnen van 250,- euro betalen. 

Jij bent klaar voor nieuwe keuzes, zet hieronder jouw volgende stap!