Selecteer een pagina
Elna Broesder
Over mij
Elna Broesder

OVER MIJ

Idealist met faalangst

Hoi ik ben Elna en  ben, naast vele andere dingen, een idealist met faalangst.

Ik had altijd last van die combinatie. Want als je de wereld wil verbeteren en ondertussen bang bent om jezelf hierin te laten zien, dan is er een continue spanning.

Zo dacht ik jarenlang met de juiste dingen bezig te zijn en veel zelfkennis te hebben. Lekker van het ene doel naar het andere doel werken. Tijdens het werken aan mijn doelen voelde ik me goed. Als ik een doel had bereikt was ik weer rusteloos en zoekend naar een volgende. Ik zocht in mijn werk of daarbuiten. Ik dacht dat als ik maar hard zou werken, het wel goed kwam en er vast wel weer iets zou komen om voor te gaan.

Ik zat echter vooral in mijn hoofd en de periode van rusteloosheid duurde op een gegeven moment veel langer dan daarvoor. Ik bouwde onbewust stress op. Ik ging nog harder werken en aan verwachtingen van anderen voldoen en raakte mezelf kwijt. Het gevoel van twijfel en besluiteloosheid vond ik ongemakkelijk en ik zocht nog meer afleiding in mijn werk. Ik praatte mijn situatie weer goed in mijn hoofd en naar mijn omgeving. Ik werd moe, geprikkeld en stress bouwde zich meer en meer op.

Wat doe je dan?

…als je jarenlang hebt gedacht met de juiste dingen bezig te zijn, een carrière op te bouwen en ineens inziet dat dit het niet is. Mijn eerste reactie was: solliciteren! Maar ik werd afgewezen en wat nu? Weer solliciteren? Ik wist het niet meer en wist ook niet meer wat ik wilde.

Vanuit het gevoel van vastzitten in stress en onzekerheid ging ik op zoek naar hoe ik impact kon gaan maken.

Ik breng je bij jezelf, bij wat je écht wil. Jouw potentieel te vinden en te ontdekken hoe je dit kunt gaan inzetten. Daarnaast help ik je met het leren van vaardigheden die ervoor zorgen dat je gaat durven. Het verzamelen van moed. Want het durven en het doen, dat is spannend en dat is waar het vaak stagneert.

Mijn impact, die ik maak, is ervoor zorgen dat je doorbraken beleeft. Doorbraken die ervoor zorgen dat er iets bij je gebeurt wat een lange termijn effect heeft. Een inzicht, een pijn die er nu wel mag zijn, in contact komen met een kernwaarde. En dan bedoel ik echt in contact. Het daadwerkelijk voelen ervan. Dat je ogen weer gaan glinsteren.

En dit doe ik het liefst bij mensen die mooie idealen in zich verscholen hebben zitten. Mensen die écht stappen willen zetten. Die mensen hebben we hard nodig. En het is zonde als die idealen, de ideeën verborgen blijven onder een laag “moeten”, “aanpassen”, “uitstel”, “twijfel”, “angst voor kritiek”, “geen hulp durven vragen”, etc.

Mijn missie

“Het creëren van een community van 100.000 mensen die op hun eigen manier betekenisvolle impact maken en hiermee de wereld mooier maken en elkaar ondersteunen en inspireren.”

Mijn missie

“Het creëren van een community van 100.000 mensen die op hun eigen manier betekenisvolle impact maken en hiermee de wereld mooier maken en elkaar ondersteunen en inspireren.”

 

Now-to-Vision

In het proces wat ik heb doorgemaakt heb ik een opleiding tot ACT coach gevolgd en een eigen methode ontwikkeld. De Now-to-Vision methode brengt je van twijfel naar impact maken. Het geeft je duidelijk. Hierdoor ga je weer keuzes maken en stappen zetten die bij jou passen.

 

Mijn kernwaarden

Verbinding
Groei
Avontuur
Authenticiteit

Mijn visie

“Het bijdragen aan een betere wereld waarin mensen impact maken door zichzelf te zijn.”  

Dat doe ik door mensen die voelen dat er meer in ze zit, te inspireren en motiveren vanuit zichzelf te ontdekken waar zij betekenisvolle impact kunnen maken. 

 

 

Mijn visie

“Het bijdragen aan een betere wereld waarin mensen impact maken door zichzelf te zijn.”  

Dat doe ik door mensen die niet meer weten wat ze willen in hun werk, te inspireren en motiveren vanuit zichzelf te ontdekken wat hun persoonlijke visie is en vanuit hier richting te geven aan hun loopbaankeuzes.

Wil je nu starten?

Je kunt alvast aan de slag met het doorlezen de infosheet met de vijf valkuilen waarin je niet wilt stappen. Daarin wordt nog meer uitgelegd wat belangrijk is eerst te doen voordat je een stap gaat zetten. En daarbij geef ik je per valkuil een advies van hoe je aan de slag kunt.

in 4 maanden opnieuw richting geven aan je werkleven?

Neem dan contact met mij op.

Elna Coaching en Training
KvK: 73781746

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Hermannus Elconiusstraat 61BS
3553VB Utrecht

Email: info@elnacoachingentraining.nl
Telefoonnummer: 06-39210099