Leuk dat je het gesprek hebt aangevraagd!

Hierbij alvast een kleine sneak preview.  In mijn traject stap je uit je comfortzone. Want je weet, daar ligt niet wat je zoekt.

Ik help je daarbij, stap voor stap. Op een manier die goed voor je voelt en ik zal je daarbij een liefdevolle schop onder je kont geven.

Uit je comfort zone stappen kun je zien als een avontuur. De definitie van avontuur is namelijk: iets beginnen zonder dat je weet hoe het gaat lopen, maar je vertrouwt er wel op dat je er iets aan gaat hebben.

Het is leuk om even bij jezelf te checken hoe het staat met jouw avontuurlijke kant.

Beantwoord de volgende vraag:

Wanneer heb jij voor het laatst iets voor het eerst gedaan?

Laat je inspireren

Wat doet een dertigerscoach?

Wat doet een dertigerscoach?

Wat doe jij eigenlijk?”  Die vraag krijg ik regelmatig als we in gesprek raken met mensen over onze levensstijl. We wonen en werken vanuit een camper. Reizen door Nederland en Europa. Zonder plan. Zonder einddatum. En terwijl we dat doen ik het belangrijk voor mij is...

Het Dertigersdilemma – keuzes maken

Het Dertigersdilemma – keuzes maken

Je wordt wakker en het liefst blijf je in bed liggen. De to-do’s van de dag beginnen door je hoofd te malen. Je ziet er tegenop om te beginnen. Waar is toch die spark die je eerder wel voelde. Dat je met zin en energie aan je dag begon. Je voelt je de laatste tijd...