Leuk dat je het gesprek hebt aangevraagd!

Hierbij alvast een kleine sneak preview.  In mijn traject stap je uit je comfortzone. Want je weet, daar ligt niet wat je zoekt.

Ik help je daarbij, stap voor stap. Op een manier die goed voor je voelt en ik zal je daarbij een liefdevolle schop onder je kont geven.

Uit je comfort zone stappen kun je zien als een avontuur. De definitie van avontuur is namelijk: iets beginnen zonder dat je weet hoe het gaat lopen, maar je vertrouwt er wel op dat je er iets aan gaat hebben.

Het is leuk om even bij jezelf te checken hoe het staat met jouw avontuurlijke kant.

Beantwoord de volgende vraag:

Wanneer heb jij voor het laatst iets voor het eerst gedaan?

Laat je inspireren

Natuurlijke groei en verandering- 5 focuspunten

Natuurlijke groei en verandering- 5 focuspunten

Hoe meer ik in de natuur leef, hoe meer ik zie hoe verbonden we ermee zijn. Dit weekend maakten we een praatje met de eigenaresse van het campererf waar we staan. In haar kantoor hing een foto genomen van hun stuk land in 2009. Eén grote weide met alleen maar gras. Ze...

Wat doet een dertigerscoach?

Wat doet een dertigerscoach?

Wat doe jij eigenlijk?”  Die vraag krijg ik regelmatig als we in gesprek raken met mensen over onze levensstijl. We wonen en werken vanuit een camper. Reizen door Nederland en Europa. Zonder plan. Zonder einddatum. En terwijl we dat doen ik het belangrijk voor mij is...

Hey! Heb je een vraag?