Leuk dat je het gesprek hebt aangevraagd!

Hierbij alvast een kleine sneak preview.  In mijn traject stap je uit je comfortzone. Want je weet, daar ligt niet wat je zoekt.

Ik help je daarbij, stap voor stap. Op een manier die goed voor je voelt en ik zal je daarbij een liefdevolle schop onder je kont geven.

Uit je comfort zone stappen kun je zien als een avontuur. De definitie van avontuur is namelijk: iets beginnen zonder dat je weet hoe het gaat lopen, maar je vertrouwt er wel op dat je er iets aan gaat hebben.

Het is leuk om even bij jezelf te checken hoe het staat met jouw avontuurlijke kant.

Beantwoord de volgende vraag:

Wanneer heb jij voor het laatst iets voor het eerst gedaan?

Laat je inspireren

Sleur doorbreken: voel je niet langer nutteloos

Sleur doorbreken: voel je niet langer nutteloos

It’s Groundhog Day! Zit je, net als weerman Phil Connors in de film, ook vast in dagen die allemaal op elkaar lijken? Heb je géén idee wat je een week geleden heb gedaan? Of 2 avonden geleden op tv heb gekeken? Dan kan je wel wat avontuur gebruiken.  Avontuur: iets...

Wat is ACT Training?

Wat is ACT Training?

Wat is ACT? ACT is het recept voor meer vrijheid, voldoening, verbinding, betekenis en levensmoed. Stel je eens voor dat je werkelijk gaat doen waar je van droomt en dat je om kan gaan met alle moeilijkheden die je onderweg op je levenspad tegenkomt. Hoe zou je leven...