Leuk dat je het gesprek hebt aangevraagd!

Hierbij alvast een kleine sneak preview.  In mijn traject stap je uit je comfortzone. Want je weet, daar ligt niet wat je zoekt.

Ik help je daarbij, stap voor stap. Op een manier die goed voor je voelt en ik zal je daarbij een liefdevolle schop onder je kont geven.

Uit je comfort zone stappen kun je zien als een avontuur. De definitie van avontuur is namelijk: iets beginnen zonder dat je weet hoe het gaat lopen, maar je vertrouwt er wel op dat je er iets aan gaat hebben.

Het is leuk om even bij jezelf te checken hoe het staat met jouw avontuurlijke kant.

Beantwoord de volgende vraag:

Wanneer heb jij voor het laatst iets voor het eerst gedaan?

Laat je inspireren

Minder stress, minder perfectionisme, meer vrijheid

Minder stress, minder perfectionisme, meer vrijheid

Als er iets is wat mij jarenlang heeft geblokkeerd, dan is het perfectionisme. In mijn werk, in mijn leven en relatie. Het streven naar perfectionisme is vermoeiend, onrealistisch, tijdrovend en dus zonde geweest van mijn energie, tijd en creativiteit.Ideeën die het...

5 veel voorkomende problemen bij veertigers

5 veel voorkomende problemen bij veertigers

Je zit ongeveer op de helft van je leven. Dat besef kickt in rond je veertigste.   Je leven heeft in het teken gestaan van opbouwen. Een carrière. Een thuis. Met of zonder kinderen.   Je hebt in het verleden misschien wel avontuurlijke keuzes gemaakt. Er bestond...