Van “is dit het nu”? naar meer ruimte in je hoofd

Gratis infosheet Voor een leuker en lichter leven

Knaagt het al een tijd, maar lukt het niet om de vinger op de zere plek te leggen?

Wil jij verandering, maar zit je hoofd vol en zie je door de bomen het bos niet meer? 

Je hebt gedaan zoals ‘het hoort’, maar je wilt nu anders. Je komt er alleen niet goed uit. Door al dat gepieker en getwijfel blijf je maar in cirkeltjes draaien. 

Je bent er wel klaar voor om jezelf écht te leren kennen. Ontdekken wat je gelukkig maakt. Wat jouw pad is in dit leven.

Ontdek de praktische tips en stappen die je direct kan toepassen. Zodat jij aan de slag kan met wat écht belangrijk is!

Ik was moe, terwijl ik helemaal niet zo veel deed. Maar in m’n hoofd was het onrustig.
Toen ik de infosheet meer ruimte in je hoofd van Elna tegenkwam heb ik het uit nieuwsgierigheid gedownload. De eerste paar regels zat ik al ja-knikkend te lezen. Met het schaamrood op m’n kaken. Want wat daar stond, was precies wat ik deed. Geen wonder dat ik zo veel onrust voelde.
Elna drukt je niet alleen haarfijn met je neus op de feiten maar geeft je tegelijkertijd handvatten die praktisch toepasbaar zijn. Ik heb wat dingen veranderd in mijn gedrag en in mijn leven. Kleine dingetjes die makkelijk uit te voeren waren maar wel veel effect hebben. Alleen al door kleine stappen te zetten ben ik minder onrustig en heb ik meer energie. Blij dat ik zo nieuwsgierig was en de infosheet heb gedownload.”

Ester (37)

“Volg altijd je eigen pad.

Het pad van een ander zal je nooit écht voldoening geven.”

 David Viscott