Doorbraaksessie

In 45 minuten weten wat jouw volgende stap is

Deze Doorbraaksessie gaat jou verder helpen als jij bent vastgelopen.  Je weet even niet goed meer wat je wil. En waar je kan beginnen. 

Let me help! Als keuze-expert en ACT coach spiegel ik en stel je vragen die je helpen om het inzicht te krijgen wat je nodig hebt.

Jouw investering: €95,- inclusief BTW. 

Wat krijg je?

  • 45 minuten aan persoonlijke coaching door middel van ACT.
  • Een ACT oefening op maat mee naar huis.
  • Inzicht en duidelijkheid over wat je écht te doen hebt.

Plan via deze link jouw doorbraaksessie in. Ik stel je een paar vragen ter voorbereiding op de sessie. Dat is om zo effectief mogelijk gebruik te maken van onze tijd😊

Na de sessie ontvang je de factuur.

Wat anderen zeggen over de Doorbraaksessie

“Recent heb ik een sessie gedaan bij Elna, omdat ik merkte dat ik vast liep in mijn eigen dagelijkse patroon van denken en keuzes maken.

Bij Elna heb ik meteen een prettig gevoel in het gesprek. Ze geeft mij handvatten om mijn denken te ordenen, de ruimte om de inzichten een plek te geven en zeker ook het vertrouwen dat zij van nature uitstraalt waarbij ze luistert en vragen stelt zonder oordeel, zodat ik mij open en kwetsbaar kan opstellen.

Zo’n beetje alle ‘puzzelstukjes’ die ik tegen ben gekomen tijdens de sessie kende ik ergens wel. Maar Nu vielen ze stuk voor stuk op hun plek en heeft de sessie mij zeker geholpen om met meer focus en ontspanning tot echte keuzes te komen voor mijzelf 🙌”

-Robert Cornelisse, Teamleider

“Heel fijn en puur contact gehad met Elna. Hele aardige vrouw die goed luistert en meeleeft met je. Ze heeft mij geraakt op een hele bijzondere manier die ik nog niet eerder heb meegemaakt en dat heeft me enorm geholpen om anders en tevens positiever tegen de dingen aan te kijken. Ik kan dit dan ook ECHT aanraden!

-Nick van Geemert

Deze Doorbraaksessie is iets voor jou als:

  • Je rondloopt met het gevoel van is dit het nou? 
  • Je vast zit in een vicieuze cirkel en het maar niet lukt om hieruit te komen.
  • Je worstelt met wat nou voor jou de juiste keuze is. Je twijfelt en piekert je suf.
  • Je niet goed meer weet wat je echt wil. En geen idee hebt waar je kan beginnen.
  • Je het ook spannend vindt om andere keuzes te gaan maken
  • Je wil weten hoe jij nu eindelijk tot die doorbraak komt en kiest! 

Plan via deze link jouw doorbraaksessie in. Ik stel je een paar vragen ter voorbereiding op de sessie. Dat is handig om zo effectief mogelijk gebruik te maken van onze tijd😊

Na de sessie ontvang je de factuur van €95,- inclusief BTW. 

“Don’t wait for change, you change

 

– Earl Nightengale

Voor wie is deze Doorbraaksessie?


Deze sessie is voor dertigers die klaar zijn met het is dit het nou gevoel. Die verlangen naar meer vrijheid, geluk en avontuur. 

Maar het lastig vinden om te kiezen. Om risico’s te nemen. En niet meer goed in contact staan met hun gevoel. 

 

Wie ben ik?

Ik ben Elna en dacht mijn eigen keuzes te maken. Maar het enige dat ik deed was aanpassen. Aan hoe het hoorde. Conformeerde me aan het pad dat voor me was uitgestippeld.

Ik had een veilige baan, een veilige relatie. Maar het was alleen maar schijnambitie en schijnzekerheid. Ik was doodongelukkig omdat ik niet voor mezelf koos. En ook niet meer wist wie ik zelf nou eigenlijk was.

Het moest anders en daarvoor moest ik een aantal keuzes maken. Krachtige keuzes waarvoor ik uit mijn veilige comfortzone moest.

Eng vond ik het. Ik moest risico’s nemen, kon niet direct zien waar de weg naartoe zou leiden. Wat de consequenties zouden zijn van mijn keuzes.

Ik ben gaan kijken naar mijn kernwaarden en wat daarvoor nodig was om ernaar te leven.
Natuurlijk ging dat stap voor stap. Ik durfde steeds meer voor mezelf te gaan staan. Voor wie ik ben. En nu sta ik vrijer in het leven dan ik ooit heb gestaan.

Dat gun ik jou ook.

Investeer in jezelf. Je bent het waard.

Liefs, Elna

P.S. Volg me op instagram. Daar deel ik meer tips en kun je me volgen in mijn avonturen in de camper. Van het gebaande pad;)

 

Ik werk vanuit:

Vrijheid

Nieuwsgierigheid

Moed

Speelsheid

Verbinding

Vrijheid

Nieuwsgierigheid

Moed

Speelsheid

Verbinding

Veelgestelde vragen

Is het een stiekem een salesgesprek?

Nee, dit is echt een sessie voor jou. We zoomen in op jouw situatie en waar je naartoe wil. Mocht blijken dat een vervolg bij mij zou kunnen, dan vraag ik altijd of je hier meer over wil horen. 

Daar gebruiken we dan extra tijd voor. 

Hoeveel tijd ben ik eraan kwijt?

De sessie duurt in totaal 45 minuten. Mocht blijken dat je eventuele vervolgstappen bij mij zou kunnen zetten, dan nemen we hier extra tijd voor. 

 

 

Kan ik zelf ook vragen voorbereiden voor de sessie?

Zeker kan dat! Die kun je in het formulier aangeven –> Na het boeken van de sessie word je door de online planner naar wat vragen geleid. Hier kan je alvast de belangrijkste vragen voor de sessie beantwoorden en is er de mogelijkheid om zelf e.e.a. aan te geven.

Ben je verhinderd of wil je na aanmelding toch liever niet?

Dat kan natuurlijk. Laat het me wel even weten. Ik houd tijd voor je vrij in mijn agenda. 

Moet ik gelijk betalen?

Nee, je plant eerst de sessie in. Na de sessie stuur ik je de factuur van 49,-

Wanneer is het een goed moment?

Altijd!

Heb je geen tijd, geen energie, is dit niet het juiste moment? (denk je)

Dat kan natuurlijk. Maar dan kan het juist even goed voor je zijn om die vicieuze cirkel te doorbreken. Als je niet 45 minuten voor jezelf kan pakken. Beantwoord dan de vraag: Wat is er écht belangrijker dan jij?

(iets met het zuurstofmasker in het vliegtuig en deze eerst bij jezelf opzetten)

Is het heel confronterend?

Snap dat je jezelf dat afvraagt. Ik heb een confrontatie zelf ook heel lang uitgesteld. Achteraf gezien had ik het wel eerder willen doen. Echt even eerlijk zijn naar mezelf. Die spiegel voor houden. En als dat had gekund met een coach, nog beter! Die is er juist om blinde vlekken zichtbaar te krijgen en nieuwe perspectieven en inzichten te bieden. 

Dus ja, het is confronterend, maar dat is juist waar de sleutel tot verandering zit. 

Is dit wel iets voor mij?

Juist deze twijfel zorgt ervoor dat je niet verder komt. Je bent hier omdat je krachtige keuzes wil maken. Vanuit jezelf. Omdat jij ook weet dat als je zo doorgaat er niet zoveel verandert. 

Dus let me help. Voor echt een goede prijs kun je die twijfel gaan doorbreken. Heb jij duidelijk wat jouw volgende stap is.  Mocht je er helemaal niets aan hebben gehad, dan mag je dat aangeven. Ik stuur je dan geen factuur achteraf. Dat risico wil ik wel nemen. Neem jij ook een keer een risico en stap jij een keer buiten je comfortzone?

Wil je toch liever eerst even bellen en kennismaken? Geen probleem. Stuur me even een appje naar 06-39210099 of mail naar info@elnacoachingentraining.nl.