Online 1-0p-1 persoonlijke coaching

Doorbraaksessie

In 45 minuten van twijfel en piekeren naar jouw doorbraak voor meer vrijheid, avontuur en geluk

N

Helderheid in jouw situatie

N

Inzicht in welk patroon jou het meest belemmert

N

Weten wat je te doen hebt en hoe je dit doet

“Wat wil ik met mijn leven?”

Vraag je jezelf al een tijdje af. Je draait continue rondjes in je hoofd en voelt dat je een doorbraak nodig hebt.

Blijf ik in deze relatie. Ga ik ander werk doen? En wat wil ik met mijn dromen. Wat zijn nou de juiste keuzes?

En misschien wel de belangrijkste vraag: waar begin ik en hoe kom ik er?

Zie je niet meer goed wat je kan doen, maar wil je wel verandering? Dan is het tijd voor een doorbraak.

Wat kun je verwachten?

 • Deze sessie is praktisch, concreet én diepgaand.
 • Ik ben er 100% voor jou. Zonder oordeel.
 • Met mijn kennis en ervaring over dertigersthema’s, ervaring met ACT (Acceptance and Commitment Training) en systemisch werk, leg ik snel de vinger op de zere plek.

Ik gun jou die helderheid en duidelijkheid zodat je eindelijk écht die stappen gaat zetten richting een leven wat voor jou betekenisvol is.  

Je kan niet iets veranderen als je niet weet wát je kan veranderen

Hoe werkt het?

 1. Bestel via deze pagina jouw doorbraaksessie voor de speciale introductieprijs
 2. Na betaling ontvang je een e-mail met factuur en een e-mail met een link naar mijn agenda om de sessie in te plannen. 
 3. Tijdens het inplannen stel ik je een aantal vragen ter voorbereiding op de sessie. Zo leer ik je alvast een klein beetje kennen. 
 4. Op de gekozen dag en tijd ontmoeten we elkaar via Zoom. 

Dit ga je ervaren:

 • Hoe jij weer tot krachtige keuzes komt die jou helpen een betekenisvol leven te bouwen
 • Voel wat mijn coaching met je doet en wat het je oplevert 
 • Door het vertellen van jouw verhaal en mijn oordeelloos luisteren creëer je een nieuwe situatie voor jezelf. Zo ontdek jij, samen met mij, welke patronen en verhalen je mag gaan doorbreken

 Voor wie is deze doorbraaksessie?

 • Je bent dertiger en wil nu eindelijk eens willen weten wie je bent, waar je voor staat en wat je hier te doen hebt. 
 • Je durft naar jezelf te kijken
 • Je staat open om nieuwe dingen te proberen
 • Je wil geen quick fix maar duurzame verandering
 • Je wil gevoel leren omarmen 
 • Je geeft om de wereld en wil van betekenis zijn

Coach

Elna Broesder
“Ik weet als geen ander hoe frustrerend het kan voelen als je niet verder komt. Ik liep zelf vast in mijn werk, mijn relatie en twijfelde over vanalles. Soms heb je net even dat ene inzicht nodig, dat andere perspectief op jouw situatie om te zien en voelen wat voor jou een volgende stap is in de juiste richting. Ik help je daar graag bij!” 

“In de coaching die ik van Elna ontving wist zij feilloos de vinger op de zere plek te leggen. Ze wist mij een nieuw perspectief te geven op de (soms) vastgeroeste ‘waarheden’ die ik in mijn hoofd had. Wat ik bijzonder goed vond werken is dat ze me voedde met verhelderende metaforen. Die ik nu, maanden later, nog altijd toepas.

Elna is een coach die geen stempel drukt maar echt werkt vanuit dat wat haar ‘gegeven’ wordt. En dat is bijzonder fijn. Mocht je op zoek zijn naar een goede coach, ga dan naar Elna! Zij luistert, vraagt en begeleid zonder je daarbij een bepaalde richting op te sturen. Het gaat echt om jou en jij bepaald waar je heen gaat, met een beetje hulp van Elna”

Yvette Melskens

Expressief docent/Actrice

Ik ben heel blij met de begeleiding van mijn coach Elna. Haar intuïtie is van toegevoegde waarde voor mij geweest. Ze wist de juiste snaar bij me te raken. Ik voelde me veilig waardoor we samen tot de kern konden komen. Elna durft lastige vragen te stellen en heeft me durven confronteren met waar ik tegen aan loop. 

Yvanka van Wijk

Adviseur Huisvesting en Inrichting

Elna kan door haar ervaringen, kennis, kunde en methodes de spiegel op de juiste manier voorhouden wat mij nieuwe handvatten en inzichten heeft gegeven om zodoende weer keuzes te durven maken.” 

Roy Kerkhof

Electrical Engineer

“Elna is een heel prettige coach die goed luistert. Ik wilde dichter bij mezelf komen, meer gaan voelen en gaan doen wat ik wil. Elna heeft me hier echt in geholpen. Door snel de vinger op de zere plek te leggen en inzicht en gerichte oefeningen te geven. Ook haar aanmoediging vond ik erg fijn, dat ze me een weg liet zien waardoor dingen die ik niet voor mogelijk hield wel haalbaar lijken en ik weer ben gaan geloven in mezelf.

Marieke

Ik werk vanuit:

Vrijheid

Nieuwsgierigheid

Moed

Speelsheid

Verbinding

Vrijheid

Nieuwsgierigheid

Moed

Speelsheid

Verbinding

Waar jij nu staat, daar stond ik ook een aantal jaar geleden

Ik dacht mijn eigen keuzes te maken, maar wat het enige dat ik deed was aanpassen. Aan hoe het hoorde. Conformeerde me aan het pad dat voor me was uitgestippeld.

Ik had een veilige baan, een veilige relatie. Maar het was alleen maar schijnambitie en schijnzekerheid. Ik was doodongelukkig omdat ik niet voor mezelf koos. En ook niet meer wist wie ik zelf nou eigenlijk was.

Het moest anders en daarvoor moest ik een aantal keuzes maken. Krachtige keuzes waarvoor ik uit mijn veilige comfortzone moest.

Eng vond ik het. Ik moest risico’s nemen, kon niet direct zien waar de weg naartoe zou leiden. Wat de consequenties zouden zijn van mijn keuzes.

Ik ben gaan kijken naar mijn kernwaarden en wat daarvoor nodig was om ernaar te leven.
Natuurlijk ging dat stap voor stap. Ik durfde steeds meer voor mezelf te gaan staan. Voor wie ik ben. En nu sta ik vrijer in het leven dan ik ooit heb gestaan.

Dat gun ik jou ook.

Investeer in jezelf. Je bent het waard.

Liefs, Elna