Selecteer een pagina
Coaching & Training

Aanbod

een Coachtraject op basis van methode Now-to-Vision

De methode brengt je van een staat rusteloosheid en twijfel naar duidelijkheid over hoe je impact kunt maken door jezelf te zijn. Door te werken aan willen, kunnen, durven en doen doorga je een transformatie. Deze methode werkt alleen voor mensen die echt bereid zijn nieuwe dingen te leren (over zichzelf) en nieuwe dingen te ervaren. 

De focus ligt op waar je naartoe wil, in plaats van waar je van af wil. 

Als je de methode hebt gevolgd voel je en heb je meer:

 • Richting en regie
 • Authenticiteit
 • Focus
 • Plezier
 • Energie
 • Voldoening
 • Zelfkennis
 • Zelfvertrouwen
 • Actie- en ervaringsgerichtheid
 • Creativiteit
 • Emotionele en mentale veerkracht

Je leeft meer vanuit wie jij bent en waar je voor staat. Je bent van betekenis en maakt de wereld een stukje mooier op jouw manier. Door meer jezelf te zijn, kun je ook de impact maken die je graag wil maken.

Door middel van een kennismakingssessie kan ik met je onderzoeken waar je op vastloopt en kijken of ik je daarbij kan helpen.

Mijn methode Now-to-Vision biedt maatwerk. We gaan op zoek naar wat bij jou past en wat bij jou de meeste aandacht nodig heeft.

Workshop & trainingen

Training  – Moed

Waar heb jij nog moed voor nodig?

Om mij heen zie en hoor ik veel verhalen over dromen. Mensen met mooie ideeën om te gaan reizen of misschien wel een eigen bedrijf willen starten. Of werk zoeken waarin ze van betekenis kunnen zijn en een nieuwe carrière willen opbouwen.

Komen jouw dromen ook uit?

Als je een dromer bent, kun je ook een doener worden. 

Wat leer je:

– Je kent en voelt de elementen van moed

– Je hebt inzicht in welke strategieën voor jou werken

– Je hebt een persoonlijk stappenplan waarin staat hoe jij moed verzamelt

– Je voelt je trots, want je hebt tijdens de training al een stap gezet

 De volgende training is op 20 maart. Reserveer via deze link jouw plaats. Er is plek voor maximaal 6 personen.  

 

Gratis Mini-training:

Mijn volgende stap

Wil je van betekenis zijn en impact maken? Heb je geen idee waar te beginnen?

Wat zijn de keuzes die bij jou passen? En stel je voor dat je fout kiest, wat dan? Welke kant moet je op? En dan zijn er ook nog al die verwachtingen en sociale druk.

Deze 5 daagse mini training ondersteunt je in het vinden van de volgende stap in je zoektocht. Een stap in de juiste richting.

Testimonials

Ervaringen van anderen

Elna is een rustig, kundig en zeer invoelend persoon. Luistert naar je verhaal en weet door de juiste vragen te stellen snel tot de kern te komen. Die mij hielpen om snel inzichten te verkrijgen.

Ik vond de beeldende manier afgewisseld met lichaamsgericht werken erg prettig en heeft me handvatten gegeven om mee verder te kunnen.

Peggy Weijgertze

Elna kan op een hele relaxte en overzichtelijke manier complexe dingen uitleggen. Dit doet ze terwijl je ze tegelijkertijd wel het tempo erin houdt. Dit zijn hele goede eigenschappen voor het geven van trainingen.

Marije Bottinga

Met veel plezier zag ik Elna aan het werk. Ze is een geboren coach en trainer, die zich de benodigde vaardigheden ook snel eigen maakt.

Ze is creatief, invoelend en daadkrachtig in haar begeleiding van mensen.

Ze stemt goed af en helpt mensen vandaaruit vrijer in leven en werk te staan.. Als trainer is ze daarnaast ook nog zeer uitnodigend en in staat om het blikveld van mensen in te verruimen en stappen te laten maken in hun ontwikkeling.

Alexander van Kleef

Hoofdopleider StressWise Academy

Hoewel ik het liefst altijd alles zelf wil uitzoeken en dacht dat coaching te soft zou zijn voor mij, heeft Elna compleet het tegendeel bewezen. Aan de hand van de methode gingen Elna en ik samen aan de slag met mijn hulpvraag. Elna hanteert haar authentieke coaching stijl, waarmee ze mij meer zelfkennis en zelfvertrouwen heeft gegeven. Ze luistert aandachtig, leert hoe je zelf de baas kunt zijn over je grenzen en stelt doortastende vragen. Ik leerde hoe ik mijn kernwaarden als kompas kan gebruiken. Hierdoor weet ik niet alleen weet wat ik wil, maar ook hoe ik dit kan krijgen. 

Ik kan iedereen dit coachingstraject aanraden, zeker als je klaar bent voor de volgende stap in je carriere en een nieuwe weg wilt bewandelen.

Manon Blom

Wil je in 4 maanden weten wat écht bij je past, waar je naar toe wilt en hierin al stappen hebben gezet?

Neem dan contact met mij op.

Elna Coaching en Training
KvK: 73781746

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Hermannus Elconiusstraat 61BS
3553VB Utrecht

Email: info@elnacoachingentraining.nl
Telefoonnummer: 06-39210099