Jouw Avontuur

Traject Jouw Avontuur

In 4 maanden van onzekerheid en twijfel naar vrijheid, avontuur en geluk

Je bent een ambitieus mens. Zelfbewust en je geeft om de wereld. Je voelt dat er meer in jou zit dan er nu uitkomt. Maar je weet niet goed waar te beginnen en hoe je je jouw eigen pad kan gaan bewandelen. 

Iets in je houdt je tegen. Je twijfelt aan jezelf en of het allemaal wel gaat lukken. Ook vindt je het lastig om écht te kiezen. Je zit voor je gevoel vast. Risico’s nemen vindt je best spannend. En waar haal je de tijd en energie vandaan?

Ondertussen verlang je sterk ernaar te kiezen voor wat jij écht wil, op avontuur te gaan en los te breken uit de sleur. 

Zet nu de volgende stap. Ga voor vrijheid, avontuur en geluk door het maken krachtige keuzes en het versterken van de basis in jezelf. 

 

Hoe zou het zijn om je weer vrij te voelen?

Om weer richting te hebben? Meer ruimte en aandacht voor jezelf? En weer enthousiast te zijn? Met een kriebel in je buik ‘s ochtends opstaan. Zin in je dag hebben!

Dat lijkt ver weg. Diep van binnen weet je wat je moet doen.

Je moet andere keuzes maken.

Die vervelende angsten onder ogen zien.
Grenzen stellen.
Zodat je dichter bij jezelf komt en kan leven op jouw voorwaarden.

Dat lijkt je wel wat. Je hebt al wat zelfhulpboeken gelezen. Het heeft alleen niet daadwerkelijk wat veranderd in je leven.

Dit keer wil je het anders doen. Maar waar begin je? Welke stap kan je zetten? En hoe zorg je ervoor dat je dit keer wel doorpakt? Want het is genoeg geweest. Jij bent nu klaar voor echte verandering. Dat hoef je niet alleen te doen. Dat doen we samen.

Daarom heb ik het “Jouw Avontuur Traject” ontwikkeld. Vier maanden lang werken we aan jouw duurzame verandering. Door middel van 1-op-1 sessies persoonlijke coaching, een beproefde unieke methode en samen met andere avonturiers. We gaan patronen doorbreken, op ontdekking naar wie jij écht bent en wat je écht wil. Jouw basis versterken en krachtige keuzes maken voor meer vrijheid, avontuur en geluk! 

Is het traject een te grote stap voor je, kijk dan of je kunt starten met een Doorbraaksessie. Of misschien is de Persoonlijke training: Weten wat je écht wilt iets voor je. 

 

“You can choose comfort or you can choose courage.

But you cannot have both.”

 

– Brené Brown

Wat samenwerken met mij oplevert:

 • Je hebt weer plezier en lol in je leven, je werk en je relaties. Het leven is een speeltuin, weet je inmiddels. En jij zit al op de schommel.
 • Moeilijke beslissingen? Kan jij! Omdat je veerkrachtiger bent weet je dat je ook de consequenties kan dragen.
 • Zie je die stip op de horizon? Die heb je daar zelf neergezet. Omdat je helder hebt waar je voor staat en waar je naartoe wilt
 • Je hebt inzicht in wat wel en niet voor jou werkt.
 • Dat woord komt nu veel makkelijker over je lippen. Jij stelt grenzen.
 • Jij zit weer in de regisseursstoel als het gaat om jouw leven.
 • Moedig is your middle name omdat je steeds een stukje verder uit je comfortzone durft te gaan.
 • Vertrouwen zit je inmiddels als je fijnste jas.
 • Jij bent one of a kind en durft dat ook te laten zien. Geen copy-paste meer voor jou. Je laat alleen nog maar de echte jij zien. Daardoor ben je een inspiratie voor je omgeving.
 • En oh, de e-ner-gie! Leven als jezelf geeft energie. Niks meer ‘s ochtends moe je bed uit stappen maar met een kriebel in je buik aan je dag beginnen. Omdat je er zín in hebt.
Wat houdt het traject in?

Aandacht voor jou
Jij bent uniek. Daar past geen one-size-fits-all bij. De Jouw Avontuur Academy bevat alle theorie en opdrachten die je nodig hebt. Mijn persoonlijke 1-op-1 coaching is volledig gericht op jouw proces.

Praktische opzet
Weten waarom iets wel of niet werkt is goed. Maar door ervaring leer je pas echt. Tijdens de coaching ga je aan de slag met oefeningen die je kan gebruiken in het dagelijkse leven

No quick fix
Geen stappenplan op 1 A4tje of een online video cursus van 5 lessen. Maar duurzame verandering waar je echt meer verder kan.

Met gelijkgestemden
Samen leer je meer en kom je nog verder. Iedereen die dit traject volgt wordt lid van de groep Avonturiers. Een kanaal waarop we elkaar inspireren en motiveren. Daarnaast geef ik maandelijks een Q&A om extra vragen te beantwoorden.

De 3V-Methode

Vrijheid, verbinding, voldoening

De unieke methode is gebaseerd op opleidingen die ik heb gevolgd in ACT (Acceptance en Commitment Training) en Systemisch werk/Familieopstellingen:

– De principes van ACT (Acceptance and Commitment Training), een 3e generatie coaching uit de positieve psychologie. Lees hier meer over ACT. 

– Systemisch coachen: Tijdens de sessies pas ik ook systemische coaching toe. Jouw familiesysteem heeft namelijk invloed op hoe jij op dit moment in het leven staat. 

– En de leer van experts die mij hebben geïnspireerd: Brené Brown, Eckhart Tolle, Els van Steijn, Vera Helleman en Gabrielle Bernstein

 

Inhoud traject Jouw Avontuur

 

In 4 maanden van twijfel en onzekerheid naar vrijheid, avontuur en geluk

Inhoud traject

– kick off van 60 minuten

– 7 x een 1-op-1 sessie van 60 minuten

– maandelijkse Q&A met andere deelnemers

– levenslang toegang tot de Jouw Avontuur Academy met: 11 modules, 40 lessen.  Opdrachten, oefeningen en meditaties

– 2 maanden na afronding een check-in

Het traject bestaat uit drie delen. Deze worden hieronder beschreven.

Deel 1: Op ontdekking naar jezelf

We starten het traject met een kick off van 60 minuten. Voor de kick-off doe je een test waarin je huidige veerkracht wordt gemeten. Ook krijg je een opdracht mee die direct tot waardevolle inzichten leidt. Die inzichten nemen we onder de loep.

Daarnaast bepalen we jouw doel voor dit traject.

Na de kick off ben jij er klaar voor om de modules van deel 1 te doorlopen. Je maakt verschillende opdrachten en je krijgt oefeningen mee.

In deze fase ga je de eerste stappen op weg naar jezelf en jouw gevoel zetten. De diepte in! Hier help ik je bij en we ontdekken wat er op dit moment bij je speelt. Wat het je wil vertellen en wat kan je ermee doen.

Ook zet je een belangrijk intentie en wordt je meer bewust van wat deze intenties doen. Dit is superkrachtig omdat jij jezelf al op de goede weg gaat zetten.

Aan het einde van fase 1 heb jij grote stappen gezet op weg naar jezelf. Je hebt een beeld van wie je bent. Vanuit welke perspectieven jij naar jezelf en het leven kan kijken. En je bent weer in contact gekomen met jouw gevoel. Doordat jij je waarden helder hebt staat jouw innerlijk kompas weer goed afgesteld.

Module 1: De kosten van je struggles
Module 2: Wie ben jij?
Module 3: De kracht van waarden
Module 4: Jouw richting bepalen

 

Deel 2: Je basis versterken

De inzichten die je in deel 1 hebt opgedaan ga je in de praktijk brengen. En vaak komen daar lastige gevoelens of gedachten om de hoek kijken. Perfectionisme, risico’s nemen, faalangst. En toch, je weet het: The magic lies outside of your comfortzone. Ik ga je helpen hoe je hieruit stapt.

Dit deel staat in het teken van veel oefenen en het contact met jezelf verder versterken.

Lees verder over deel 2

Dat doe je door middel van het leren wat acceptatie echt betekent. Hoe het ruimte maakt voor wat echt belangrijk voor je is. Ook leer je belangrijke skills in hoe je om kan gaan met piekergedachten. Je traint je opmerkzaamheid en leert omgaan met negatieve gedachten.

Aan het einde van deel 2 ben jij een stuk meer veerkrachtig geworden en maak je makkelijker keuzes. Je weet wat je wil en onderneemt actie.

Module 5: Krachtige Keuzes
Module 6: Actieve Acceptatie
Module 7: Omgaan met negatieve gedachten
Module 8: Eigenwaarde ontwikkelen
Module 9: Persoonlijke Canvas

 

Deel 3: Vrije levenshouding ontwikkelen

In deel 3 ben je al een eind op weg. De eerste veranderingen hebben plaatsgevonden in je leven. Je zelfkennis is vergroot zodat je ook antwoorden kan gaan geven op vragen als:

– wat voor zingevend werk wil ik

– wat zijn mijn passies

– wat voor talenten heb ik

Daarnaast ben je klaar voor de grotere plannen.

Moed verzamelen is een belangrijke skill. Je leert hoe je dit kan doen, op jouw manier.

Van Fear naar Dare!

Lees verder over deel 3

In dit deel kijken we ook naar jouw plek in jouw familiesysteem. Waar sta je nu? Wat voor invloed heeft dit op jouw leven en welke andere keuzes kun jij maken? Om dit zichtbaar te maken doen we een online opstelling. Hierin maken we het onbewuste bewust.

En je weet het waarschijnlijk al. Het gaat in je leven om de reis en niet de bestemming. Daarom kijken we naar hoe jij NU ook van de reis kan gaan genieten.

Aan het einde van het traject is de basis voor de rest van jouw leven is gelegd. Je hebt de handvatten en skills om van de gebaande paden af te gaan. Jouw avontuur vervolgt zich en jij gaat uitdagingen niet meer uit de weg. Je voelt meer verbinding, voldoening en vrijheid omdat jij kiest voor jouw eigen unieke pad!

Module 10: Jouw Carrière en roeping
Module 11: Jouw Plek
Module 12: Jouw Plan
Module 13: Commitment en moed verzamelen
Module 14: Vrij zijn

Ik werk vanuit:

Vrijheid

Nieuwsgierigheid

Moed

Speelsheid

Verbinding

Vrijheid

Nieuwsgierigheid

Moed

Speelsheid

Verbinding

“Na een drukke periode was ik helemaal klaar met mijn grote passie. Ik sliep slecht en merkte dat het tijd werd om weer op het juiste spoor te komen. Het traject heeft er voor gezorgd dat ik in zie wat ik wil en niet wat ik moet. Maar ook heb ik geleerd wat mijn waardes zijn en hoe ik deze kan transformeren naar waardes binnen mijn werk als ZZP’er.
Ik maak mijn keuzes nu bewuster en zodra ik het spoor bijster ben zorg ik er voor dat ik snel weer op de rit ben met handige tips en vragen die ik mijzelf kan stellen.
Elna zet een veilige sfeer neer en voelt feilloos aan waar ik behoefte aan had. Ik voelde ruimte.

Het traject is heel praktisch opgezet, maar we bleven ook stilstaan bij wat ik ervaarde en voelde. Ik beveel dit traject zeker aan die hetzelfde meemaken als ik en weer in een richting willen komen waarbij ze de passie weer terugvinden in hun werk of studie.”

Anouk Paap

Eigenaar Studio Paap

“In de coaching die ik van Elna ontving wist zij feilloos de vinger op de zere plek te leggen. Ik doorliep deze coaching binnen een traject ondersteund met modules waarover de coaching ging. Maar niets zo veranderlijk als de mens waren er bij mij vooral persoonlijke patronen die de kop opstaken. In de verschillende sessies wist Elna mij steeds een nieuw perspectief te geven op de (soms) vastgeroeste ‘waarheden’ die ik in mijn hoofd had. Wat ik bijzonder goed vond werken is dat ze me voedde met verhelderende metaforen. Die ik nu, maanden later, nog altijd toepas.

Elna is een coach die geen stempel drukt maar echt werkt vanuit dat wat haar ‘gegeven’ wordt. En dat is bijzonder fijn. Mocht je op zoek zijn naar een goede coach, ga dan naar Elna! Zij luistert, vraagt en begeleid zonder je daarbij een bepaalde richting op te sturen. Het gaat echt om jou en jij bepaald waar je heen gaat, met een beetje hulp van Elna”

Yvette Melskens

Expressief docent/Actrice

Bij Elna coaching heb ik het traject mijn Avontuur gevolgd. Bij de start van het traject wist ik niet waar ik moest beginnen bij het zoeken naar passend werk. Werk waar ik plezier en voldoening uit haal. Gedurende het traject heb ik veel geleerd over mezelf, meer vertrouwen gekregen en al wat concrete stappen durven zetten richting ander werk. Dat kan ik nu na het traject nog steeds toepassen. De coaching van Elna is goed bevallen. De 1 op 1 sessies zijn heel fijn om heldere en belangrijke inzichten te krijgen in jezelf. Al met al een leerzaam avontuur en aan te raden als je jezelf beter wil leren kennen zodat je werk kan gaan vinden waar je blij van wordt. 

Marloes Renskers

Eventmanager

“Een burnout, het herstel en daarna denk je dat je wel weer klaar bent om verder te gaan. Maar wat nou wanneer je niet meer weet wat je wilt, wie je nou eigenlijk bent, last hebt van negatieve gedachten, niet kunnen en durven kiezen en daardoor maar weer zogenaamd ‘vrolijk’ verder toert op je oude patronen en gewoontes.

Zodoende kwam ik per toeval de website en social media pagina’s van Elna tegen. Haar voor mij rakende teksten, overeenkomende verhalen en ervaringen wisten mij meteen te raken. Samen met Elna ben ik het traject ‘Mijn Avontuur’ aangegaan. Na het intake gesprek voelde het voor mij meteen vertrouwd. Elna kan door haar ervaringen, kennis, kunde en methodes de spiegel op de juiste manier voorhouden wat mij nieuwe handvatten en inzichten heeft gegeven om zodoende weer keuzes te durven maken, negatieve gedachtes te spiegelen naar positieve inzichten en vooral mezelf te kunnen zijn. Het ontdekken van je eigen kernwaarden en hiernaar gaan leven is voor een ieder een grote toevoeging op zijn of haar leven!
Mocht bovenstaande je nieuwsgierig gemaakt hebben twijfel dan zeker niet op eens contact op te nemen met Elna! Een echte aanrader!”

Roy Kerkhof

Electrical Engineer

“Elna is een heel prettige coach die goed luistert. Ik wilde dichter bij mezelf komen, meer gaan voelen en gaan doen wat ik wil. Elna heeft me hier echt in geholpen. Door snel de vinger op de zere plek te leggen en inzicht en gerichte oefeningen te geven. Ook haar aanmoediging vond ik erg fijn, dat ze me een weg liet zien waardoor dingen die ik niet voor mogelijk hield wel haalbaar lijken en ik weer ben gaan geloven in mezelf.

Marieke

Ik ben heel blij met de begeleiding van mijn coach Elna. Haar intuïtie is van toegevoegde waarde voor mij geweest. Ze wist de juiste snaar bij me te raken. Ik voelde me veilig waardoor we samen tot de kern konden komen. Elna durft lastige vragen te stellen en heeft me durven confronteren met waar ik tegen aan loop. Een familie opstelling waarbij ik mij open durfde te stellen en ze mij emotioneel heeft weten te raken heb ik als een zeer bijzonder en waardevol ervaren.

Yvanka van Wijk

Adviseur Huisvesting en Inrichting

“Heel fijn en puur contact gehad met Elna. Hele aardige vrouw die goed luistert en meeleeft met je. Ze heeft mij geraakt op een hele bijzondere manier die ik nog niet eerder heb meegemaakt en dat heeft me enorm geholpen om anders en tevens positiever tegen de dingen aan te kijken. Ik kan dit dan ook ECHT aanraden!

Nick van Geemert

Hoe werken we samen?

Kennismaken
Zijn we een match?

Jouw Avontuur Academy, sessies en oefeningen
Theorie én praktijk: de beste combinatie voor duurzame verandering. Daarom krijg je altijd oefeningen mee naar huis.

Tussentijds vragen stellen
Tijdens onze samenwerking kan je me altijd mailen met vragen.

Investering
Het traject kost 2400,- inclusief BTW, maar mijn coaching is altijd maatwerk. We stemmen samen af of deze opzet is waar jij het beste mee geholpen bent. 

Wist je dat veel werkgevers willen betalen voor jouw coachtraject?
Vanuit het potje persoonlijke ontwikkeling, scholing, verzuimpreventie/reductie of vitaliteit? Ik ben naast Lifecoach ook ACT-coach en systemisch werker. Je kunt dit eventueel bespreken met je werkgever, ik kan vervolgens een offerte op maat maken.

Is dit iets voor jou?

Mijn coaching is niet voor iedereen. Mijn methode werkt vooral voor dertigers die:

 • Openstaan om nieuwe dingen te proberen.
 • Naar zichzelf durven kijken. Hallo zelfreflectie!
 • Niet op zoek zijn naar een quick fix maar naar duurzame verandering.
 • Hun angsten onder ogen durven te zien en daarmee aan de slag gaan.
 • De zekerheid die ze nu denken te hebben, durven achter te laten en nieuwe wegen willen ontdekken.
 • Ratio niet de boventoon laten voeren maar gevoel leren omarmen.
 • Om de wereld geven en wat daarmee gebeurt.

Waar jij nu staat, daar stond ik ook een aantal jaar geleden

Ik dacht mijn eigen keuzes te maken, maar wat het enige dat ik deed was aanpassen. Aan hoe het hoorde. Conformeerde me aan het pad dat voor me was uitgestippeld.

Ik had een veilige baan, een veilige relatie. Maar het was alleen maar schijnambitie en schijnzekerheid. Ik was doodongelukkig omdat ik niet voor mezelf koos. En ook niet meer wist wie ik zelf nou eigenlijk was.

Het moest anders en daarvoor moest ik een aantal keuzes maken. Krachtige keuzes waarvoor ik uit mijn veilige comfortzone moest.

Eng vond ik het. Ik moest risico’s nemen, kon niet direct zien waar de weg naartoe zou leiden. Wat de consequenties zouden zijn van mijn keuzes.

Ik ben gaan kijken naar mijn kernwaarden en wat daarvoor nodig was om ernaar te leven.
Natuurlijk ging dat stap voor stap. Ik durfde steeds meer voor mezelf te gaan staan. Voor wie ik ben. En nu sta ik vrijer in het leven dan ik ooit heb gestaan.

Dat gun ik jou ook.

Investeer in jezelf. Je bent het waard.

Liefs, Elna

Ik vond Elna een hele prettige coach, die mij op mijn gemak stelde en rustig was in haar communicatie. Het coaching traject is erg praktijkgericht en dat spreekt mij aan. Ik heb veel handvaten gekregen en denk nog vaak terug aan de mooie metaforen die Elna gebruikt. Ook het inzicht in mijn kernwaarden is voor mij zeer waardevol gebleken. Ik kan iedereen Elna als coach aanbevelen, als je op een actieve en praktische manier met jezelf aan de slag wilt gaan.”

Anne Hendriks

Arbeidsdeskundige

“Supertevreden ben ik over de coaching van Elna. Vanaf het eerste moment was er een klik en kon ik mezelf zijn bij haar. Door haar motiverende en opbouwende kritiek wist ik telkens dat het goed was. Dat het ook altijd goed is. Ik ben haar dankbaar.”

Dënis van der Heijden

Ambulant persoonlijk begeleider

“Recent heb ik een Keuze Roadmapsessie gedaan bij Elna, omdat ik merkte dat ik vast liep in mijn eigen dagelijkse patroon van denken en keuzes maken. Bij Elna heb ik meteen een prettig gevoel in het gesprek. Ze geeft mij handvatten om mijn denken te ordenen, de ruimte om de inzichten een plek te geven en zeker ook het vertrouwen dat zij van nature uitstraalt waarbij ze luistert en vragen stelt zonder oordeel, zodat ik mij open en kwetsbaar kan opstellen. Zo’n beetje alle ‘puzzelstukjes’ die ik tegen ben gekomen tijdens de sessie kende ik ergens wel. Maar Nu vielen ze stuk voor stuk op hun plek en heeft de sessie mij zeker geholpen om met meer focus en ontspanning tot echte keuzes te komen voor mijzelf ????

Robert Cornelisse

Teamleider

Elna is een fijne, rustige coach die goed kan luisteren. Ze stelt de juiste vragen op het juiste moment en denkt mee waar dat nodig is. De handvaten die ze aanreikt zijn praktisch en als je er daadwerkelijk mee aan de slag gaat dan zetten ze ook zoden aan de dijk en kun je flinke stappen maken op je persoonlijke ontwikkelingsweg !
Ik heb Elna als een sterke, empathische en pragmatische vrouw en coach ervaren waar ik me heel erg bij op mijn gemak voel en waarmee het bijzonder prettig werken is

Nicole Hendriks

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd ben ik eraan kwijt?

In totaal ben je ongeveer 8 uur bezig met 1-op-1 sessie verdeeld over vier maanden. Daarnaast volg je modules in de Jouw Avontuur Academy. Het is belangrijk om hier vaste momenten voor in re plannen en niet uit te stellen tot vlak voor de sessie. Door er dagelijks even mee bezig te zijn bevorder jij je proces. Houd rekening met ongeveer 2/3 uur per week.

Hoe ziet het traject eruit?

Het traject bestaat uit drie delen die elk ongeveer 1,5 maand duren. In totaal duurt het traject dus ongeveer 4 maanden. In totaal heb je 7 keer een 1-op-1 sessie met mij. Die zijn online en afhankelijk van waar ik ben ook live.

Hieronder zie je de inhoud van de modules:

Traject Jouw Avontuur
4 maanden
2400,-
Module 1: De kosten van je struggles
Module 2: Wie ben jij?
Module 3: De kracht van Waarden
Module 4: Richting bepalen
Module 5: Krachtige Keuzes
Module 6: Actieve Acceptatie
Module 7: Omgaan met negatieve gedachten
Module 8: Zelfcompassie
Module 9: Persoonlijk canvas
Module 10: Commitment en moed verzamelen
Module 11: Jouw plek
Module 12: Vrij zijn

inclusief:

Voorbereidende FIT60 test: hoe flexibel ben jij?

kick off van 60 minuten

7x 1-op-1 sessie van 60 minuten

Maandelijkse Q&A met andere deelnemers

 

 

Wat zijn de kosten?

Het complete traject kost 2400,- euro inclusief BTW.

Je krijgt hiervoor:

 • kick off van 60 minuten
 • 7 uur aan 1-op-1 sessies
 • Onbeperkt toegang tot de Jouw Avontuur Academy
 • Toegang tot het Avonturiers Kanaal op telegram
 • Maandelijkse Q&A sessies met de andere deelnemers.

Vind je een groot traject een te grote stap? Of wil je eerst even aftasten of ik en mijn werkwijze wel bij je passen? Dan kun je ook een Doorbaaksessie bij me doen voor 95,- inclusief BTW. Die duurt 1 uur en geeft je:

 • Een dieper inzicht in jezelf en wat je écht tegenhoudt in het maken van krachtige keuzes.
 • Helderheid in wat jouw volgende stappen zijn
 • Een ACT oefening mee op maat

Of wil je eerst deel 1 gaan doen? Dat kan ook! Kijk hier voor de Persoonlijke training: Weten wat je écht wil. 

Hoe weet ik of jij een goede coach bent? Er zijn er zoveel waaruit ik kan kiezen.

Er zijn inderdaad veel coaches actief. En iedereen mag zich ook gewoon coach noemen. Daarvoor hoef je geen opleiding te hebben gevolgd. Ik heb er voor gekozen dat wel te doen. Meerdere zelfs. Ik ben expert geworden in persoonlijk leiderschap en keuzes maken. Opgeleid ACT coach en systemisch werker/familieopstellingen. Ik heb inmiddels meer dan 100 mensen geholpen en een paar jaar ervaring. Ik blijf mezelf ook ontwikkelen en moet jaarlijks voldoen aan kwaliteitseisen van het coachregister van de NFG waar ik in sta. 

Iedereen heeft zijn eigen unieke stijl. Het is daarom ook belangrijk om kennis te maken en te kijken of je een klik met me voelt. Ik sta erom bekend dat ik goed luister en vragen stel waarmee ik snel tot jouw kern kom. Ik ga dieper dan de meeste coaches. Ik geloof ook dat het onbewuste een grote rol speelt in je leven. Daarnaast maak ik dingen praktisch en concreet. Iedereen zegt nadat ze bij mij zijn geweest dat ze diepe inzichten hebben gehad en handvatten en vaardigheden hebben ontwikkeld die ze voor de rest van hun leven blijven toepassen. 

Hoe weet ik zeker of dit traject bij mij past?

Wil je het zeker weten? Laten we dan in ieder geval kennismaken. Een garantie kan ik niet geven, maar ik kan wel door in gesprek met je te zijn inschatten of jij met dit traject jouw gewenste resultaten gaat bereiken. Dat hangt natuurlijk ook van jou en je eigen inzet af. Als we een match zijn, dan ga ik er voor 100% voor 😊

Wat haal ik eruit voor mezelf?

Aan het einde van het traject is de basis voor de rest van jouw leven is gelegd. Je hebt de handvatten en skills om van de gebaande paden af te gaan. Jouw avontuur ben je al begonnen en vervolgt zich Jij gaat uitdagingen niet meer uit de weg. Je voelt meer verbinding, voldoening en vrijheid omdat jij kiest voor het leven wat bij jou past.

Hoe weet ik of jouw methode werkt?

Ik ben opgeleid tot ACT coach en systemisch werker. Ik heb al meer dan 100 mensen gecoacht. Al deze ervaringen en mijn ervaring hebben mij de inspiratie gegeven voor de methode. Dat heb ik gecombineerd met evidence based methodieken. ACT is een wetenschappelijk bewezen methode als het gaat om het geven van betekenis aan je leven op levensdomeinen als werk, relatie, gezondheid, etc. Het is dus geen oppervlakkige manier van werken. Ik weet zeker dat je hier de rest van je leven wat aan hebt. 

Jij bent klaar voor verandering, hoe nu verder?

Jij bent klaar voor verandering, hoe nu verder?