Gelukt! De info zit in je inbox. Niet ontvangen? Check voor de zekerheid je spam of mail me, dan regel ik het voor je!

Wil je niet wachten en ben je klaar voor een avontuur? Ontdekken wie je bent, wat je écht wil, hiervoor durven gaan en vrijer in het leven staan?

Lees dan verder!

 

Je gaat goed, en toch knaagt er iets...

Betrap je jezelf erop dat je steeds vaker denkt ‘is dit het nog wel?‘
Maar wat dan? Hoe kan het anders? Waar moet je beginnen?

Je hebt niet de rust om daar goed over na te denken, snel afgeleid als je bent. Het lijkt wel alsof je niet goed kan concentreren. Je begint overal wel aan maar maakt niets af.

Dat onrustige gevoel blijft. ‘s Nachts pieker je daar wel eens over. Wat moet je doen? Wat moet je kiezen? En wat als je fout kiest? Wat als je jezelf, of erger nog, anderen teleurstelt?

Hoe zou het zijn om te weten wat je écht wilt?

Om weer richting en focus te hebben?

Helderheid over de stappen die je hebt te zetten.

Jezelf en je gevoel serieus nemen.
Grenzen stellen.
Zodat je dichter bij jezelf komt en kan leven op jouw voorwaarden.

Dat lijkt je wel wat. Je hebt al wat zelfhulpboeken gelezen. Het heeft alleen niet daadwerkelijk wat veranderd in je leven.

Dit keer wil je het anders doen. Maar waar begin je? Welke stap kan je zetten?

Ik zat hier zelf ook mee. Ik liep al jaren rond met het is dit alles gevoel. Stuurloos dobberde ik een beetje rond. Ik had geen idee meer wat ik echt wilde. Paste me daardoor aan. Aan de mensen om me heen, de maatschappij, het systeem. En toch kan het anders. Echt.

Ik weet precies waar je begint. Welke inzichten je nodig hebt. Ik ben je voorgegaan. 

Ik wil jou die kickstart geven. Daarom heb ik de Persoonlijke training “Weten wat je écht wilt” ontwikkeld.

Onderdeel van de training zijn 2 persoonlijke 1-op-1 sessies waarbij ik met jou de diepte inga.

We maken jouw Waarden top 10. Ook als jij denkt dat jij je waarden al kent. Ik sta erom bekend dat er toch andere waarden uitkomen dan die je in eerste instantie had verwacht. Het is superbelangrijk om hier geen twijfel meer over te hebben omdat jouw waarden de basis vormen van wie jij bent en hoe jij in het leven wil staan.

Daarnaast bepalen we voor jou concrete vervolgstappen. 

Jij weet na deze training welke keuzes jij kan maken voor meer vrijheid, avontuur en geluk.

Wil je doorpakken? Dat kan met het Jouw Avontuur traject. Als je de Persoonlijke Training ‘Weten wat je echt wilt’ hebt gevolgd, krijg je de investering als korting op het traject.

Mijn coaching is altijd maatwerk. We bepalen tijdens de kennismaking of deze Persoonlijke Training aansluit bij jouw vraag. Ik zeg het eerlijk als ik denk dat je beter een andere keuze of coach kunt gebruiken.

Persoonlijke training: Weten wat je écht wilt

In 4 weken van is dit het nou naar richting en focus

 Je bent kaar met dat getwijfel en gepieker. Je verlangt ernaar te kiezen vanuit je hart. Meer jezelf te zijn. Maar hoe dan en waar begin je?

Na 4 modules, 21 lessen en 2 sessies aan persoonlijke coaching weet jij wat je écht wilt!

Jouw investering: 495,- inclusief BTW.

 

Wat samenwerken met mij oplevert

 • Je hebt weer plezier en lol in je leven, je werk en je relaties. Het leven is een speeltuin, weet je inmiddels. En jij zit al op de schommel.
 • Moeilijke beslissingen? Kan jij! Omdat je veerkrachtiger bent weet je dat je ook de consequenties kan dragen.
 • Zie je die stip op de horizon? Die heb je daar zelf neergezet. Omdat je helder hebt waar je voor staat en waar je naartoe wilt
 • Je hebt inzicht in wat wel en niet voor jou werkt.
 • Dat woord komt nu veel makkelijker over je lippen. Jij stelt grenzen.
 • Jij zit weer in de regisseursstoel als het gaat om jouw leven.
 • Moedig is your middle name omdat je steeds een stukje verder uit je comfortzone durft te gaan.
 • Vertrouwen zit je inmiddels als je fijnste jas.
 • Jij bent one of a kind en durft dat ook te laten zien. Geen copy-paste meer voor jou. Je laat alleen nog maar de echte jij zien. Daardoor ben je een inspiratie voor je omgeving.
 • En oh, de e-ner-gie! Leven als jezelf geeft energie. Niks meer ‘s ochtends moe je bed uit stappen maar met een kriebel in je buik aan je dag beginnen. Omdat je er zín in hebt.

Ik werk vanuit:

Vrijheid

Nieuwsgierigheid

Moed

Speelsheid

Verbinding

Vrijheid

Nieuwsgierigheid

Moed

Speelsheid

Verbinding

Maatwerk met aandacht
Jij bent uniek. Daar past geen one-size- fits all bij. Van mijn methode is bewezen dat het werkt en staat daarom vast. Mijn coaching is altijd maatwerk.

Praktische opzet
Weten waarom iets wel of niet werkt is goed. Maar door ervaring leer je pas echt. Tijdens de coaching ga je aan de slag met oefeningen die je kan gebruiken in het dagelijkse leven

No quick fix
Geen stappenplan op 1 A4tje of een online video cursus van 5 lessen. Maar duurzame verandering waar je echt meer verder kan.

“Na een drukke periode was ik helemaal klaar met mijn grote passie. Ik sliep slecht en merkte dat het tijd werd om weer op het juiste spoor te komen. Het traject heeft er voor gezorgd dat ik in zie wat ik wil en niet wat ik moet. Maar ook heb ik geleerd wat mijn waardes zijn en hoe ik deze kan transformeren naar waardes binnen mijn werk als ZZP’er.
Ik maak mijn keuzes nu bewuster en zodra ik het spoor bijster ben zorg ik er voor dat ik snel weer op de rit ben met handige tips en vragen die ik mijzelf kan stellen.
Elna zet een veilige sfeer neer en voelt feilloos aan waar ik behoefte aan had. Ik voelde ruimte.

Het traject is heel praktisch opgezet, maar we bleven ook stilstaan bij wat ik ervaarde en voelde. Ik beveel dit traject zeker aan die hetzelfde meemaken als ik en weer in een richting willen komen waarbij ze de passie weer terugvinden in hun werk of studie.”

Anouk

32 jaar, eigenaar

“Elna is een heel prettige coach die goed luistert. Ik wilde dichter bij mezelf komen, meer gaan voelen en gaan doen wat ik wil. Elna heeft me hier echt in geholpen. Door snel de vinger op de zere plek te leggen en inzicht en gerichte oefeningen te geven. Ook haar aanmoediging vond ik erg fijn, dat ze me een weg liet zien waardoor dingen die ik niet voor mogelijk hield wel haalbaar lijken en ik weer ben gaan geloven in mezelf.”

Marieke

36 jaar, HR adviseur

In de coaching die ik van Elna ontving wist zij feilloos de vinger op de zere plek te leggen. Ik doorliep deze coaching binnen een traject ondersteund met modules waarover de coaching ging. Maar niets zo veranderlijk als de mens waren er bij mij vooral persoonlijke patronen die de kop opstaken. In de verschillende sessies wist Elna mij steeds een nieuw perspectief te geven op de (soms) vastgeroeste ‘waarheden’ die ik in mijn hoofd had. Wat ik bijzonder goed vond werken is dat ze me voedde met verhelderende metaforen. Die ik nu, maanden later, nog altijd toepas.

Elna is een coach die geen stempel drukt maar echt werkt vanuit dat wat haar ‘gegeven’ wordt. En dat is bijzonder fijn. Mocht je op zoek zijn naar een goede coach, ga dan naar Elna! Zij luistert, vraagt en begeleid zonder je daarbij een bepaalde richting op te sturen. Het gaat echt om jou en jij bepaald waar je heen gaat, met een beetje hulp van Elna.”

Yvette

40 jaar, Docent Drama en eigenaar Jobva

I”Ik vond Elna een hele prettige coach, die mij op mijn gemak stelde en rustig was in haar communicatie. Het coaching traject is erg praktijkgericht en dat spreekt mij aan. Ik heb veel handvaten gekregen en denk nog vaak terug aan de mooie metaforen die Elna gebruikt. Ook het inzicht in mijn kernwaarden is voor mij zeer waardevol gebleken. Ik kan iedereen Elna als coach aanbevelen, als je op een actieve en praktische manier met jezelf aan de slag wilt gaan.”

Anne

29 jaar, Arbeidsdeskundige

Hoe werken we samen?

Vrijblijvend kennismaken
Helderheid in jouw volgende stap. Zijn wij een match?

Sessies en oefeningen
Theorie én praktijk: de beste combinatie voor duurzame verandering. Daarom krijg je altijd oefeningen mee naar huis.

Tussentijds vragen stellen
Tijdens onze samenwerking kan je me altijd mailen met vragen.

Investering
Mijn coaching is altijd maatwerk. We bepalen tijdens de kennismaking welk aanbod het beste aansluit bij jouw vraag. 

Is dit iets voor jou?

Mijn coaching is niet voor iedereen. Mijn methode werkt vooral voor vrouwen die:

 • Openstaan om nieuwe dingen te proberen.
 • Naar zichzelf durven kijken. Hallo zelfreflectie!
 • Niet op zoek zijn naar een quick fix maar naar duurzame verandering.
 • Hun angsten onder ogen durven te zien en daarmee aan de slag gaan.
 • De zekerheid die ze nu denken te hebben, durven achter te laten en nieuwe wegen willen ontdekken.
 • Ratio niet de boventoon laten voeren maar gevoel omarmen.
 • Om de wereld geven en wat daarmee gebeurt.

Jij bent klaar voor verandering, hoe nu verder?

Jij bent klaar voor verandering, hoe nu verder?

Elna Coaching en Training
KvK: 73781746

Hermannus Elconiusstraat 61BS
3553 VB Utrecht