Super!

Dat jij ervoor kiest om nieuwe deuren open te gooien!

Want wil je meer rust en ruimte in je hoofd, dan is het belangrijk om actie te nemen. En dat doe je nu!

Hoe fijn is het als je weer energiek wakker wordt en zin hebt in je dag. Kan genieten van de kleine momenten. En dat is wat we samen gaan doen. Meer rust en ruimte creëren in dat te drukke, te volle hoofd van je.

De infosheet is onderweg naar je inbox. Heb je binnen een half uur geen mail van mij ontvangen, check even je spam. Zit ik daar ook niet in? Mail me dan gerust via info@elnacoachingentraining.nl.

Tot zo!

Heb je al veel gelezen, veel geprobeerd, lukt het maar niet om écht die verandering te krijgen?

Quick fixes…we zijn er gek op. Maar ze zorgen niet voor écht duurzame verandering. Na verloop van tijd voelt het alsof je weer terug bij af bent.

Ligt het nou aan jou?

Ja en nee. Jij bent verantwoordelijk voor jouw leven en de keuzes die je maakt. Maar we leren niet op school hoe we ons eigen pad kunnen vinden en deze blijven bewandelen.

Ik ben Elna, expert als het gaat om keuzes maken die voor échte verandering zorgen. Ik weet er alles van. Heb mijn eigen leven op alle vlakken veranderd en voel me nu mezelf. En dat voelt vrij. Ik gun jou dat ook.

Heb jij hulp nodig bij kiezen? Meld je dan via onderstaande knop aan voor de volgende masterclass!

Hoe zou het zijn om je weer vrij te voelen?

Om weer richting te hebben? Meer ruimte en aandacht voor jezelf? En weer enthousiast te zijn? Met een kriebel in je buik ‘s ochtends opstaan. Zin in je dag hebben!

Dat lijkt ver weg. Diep van binnen weet je wat je moet doen. Je moet andere keuzes maken.

Die vervelende angsten onder ogen zien. Grenzen stellen. Zodat je dichter bij jezelf komt en kan leven op jouw voorwaarden.

Dat lijkt je wel wat. Je hebt al wat zelfhulpboeken gelezen. Het heeft alleen niet daadwerkelijk wat veranderd in je leven. Dit keer wil je het anders doen.
Maar waar begin je? Welke stap kan je zetten? En hoe zorg je ervoor dat je dit keer wel doorpakt?

Want het is genoeg geweest. Jij bent nu klaar voor echte verandering. Dat hoef je niet alleen te doen. Dat doen we samen.

 

Jouw avontuur

Worden wie je altijd al had willen zijn


Stap 1: Op ontdekking

Ga aan de slag met het doorbreken van je patronen, ga je kernwaarden echt leven en kom erachter wie je echt bent en wat jij wil.

Stap 2: Ontwikkel een stevige basis
Leer om voor jezelf te staan en in verbondenheid te leven. Creëer een basis van eigenwaarde door meer zelfvertrouwen en veerkracht te ontwikkelen.

Stap 3: Bouw aan een vrije levenshouding
Uitdagingen die ertoe doen ga je niet meer uit de weg. Dilemma’s weet jij te tackelen. Jij weet dat vallen en opstaan erbij hoort. Jij gaat het avontuur aan dat leven heet. Je gaat impact maken door jezelf te zijn!

Wat klanten zeggen:

“Na een drukke periode was ik helemaal klaar met mijn grote passie. Ik sliep slecht en merkte dat het tijd werd om weer op het juiste spoor te komen. Het traject heeft er voor gezorgd dat ik in zie wat ik wil en niet wat ik moet. Maar ook heb ik geleerd wat mijn waardes zijn en hoe ik deze kan transformeren naar waardes binnen mijn werk als ZZP’er.
Ik maak mijn keuzes nu bewuster en zodra ik het spoor bijster ben zorg ik er voor dat ik snel weer op de rit ben met handige tips en vragen die ik mijzelf kan stellen.
Elna zet een veilige sfeer neer en voelt feilloos aan waar ik behoefte aan had. Ik voelde ruimte.

Het traject is heel praktisch opgezet, maar we bleven ook stilstaan bij wat ik ervaarde en voelde. Ik beveel dit traject zeker aan die hetzelfde meemaken als ik en weer in een richting willen komen waarbij ze de passie weer terugvinden in hun werk of studie.”

Anouk

32 jaar, volgde Jouw Avontuur

In de coaching die ik van Elna ontving wist zij feilloos de vinger op de zere plek te leggen. Ik doorliep deze coaching binnen een traject ondersteund met modules waarover de coaching ging. Maar niets zo veranderlijk als de mens waren er bij mij vooral persoonlijke patronen die de kop opstaken. In de verschillende sessies wist Elna mij steeds een nieuw perspectief te geven op de (soms) vastgeroeste ‘waarheden’ die ik in mijn hoofd had. Wat ik bijzonder goed vond werken is dat ze me voedde met verhelderende metaforen. Die ik nu, maanden later, nog altijd toepas.

Elna is een coach die geen stempel drukt maar echt werkt vanuit dat wat haar ‘gegeven’ wordt. En dat is bijzonder fijn. Mocht je op zoek zijn naar een goede coach, ga dan naar Elna! Zij luistert, vraagt en begeleid zonder je daarbij een bepaalde richting op te sturen. Het gaat echt om jou en jij bepaald waar je heen gaat, met een beetje hulp van Elna

Yvette

40 jaar

Ik vond Elna een hele prettige coach, die mij op mijn gemak stelde en rustig was in haar communicatie. Het coaching traject is erg praktijkgericht en dat spreekt mij aan. Ik heb veel handvaten gekregen en denk nog vaak terug aan de mooie metaforen die Elna gebruikt. Ook het inzicht in mijn kernwaarden is voor mij zeer waardevol gebleken. Ik kan iedereen Elna als coach aanbevelen, als je op een actieve en praktische manier met jezelf aan de slag wilt gaan.”

Anne

29 jaar, volgde Jouw Avontuur

Hoe werken we samen?

Kennismakingsintake
Zijn we een match?

Sessies en oefeningen
Theorie én praktijk: de beste combinatie voor duurzame verandering. Daarom krijg je altijd oefeningen mee naar huis.

Tussentijds vragen stellen
Tijdens onze samenwerking kan je me altijd mailen met vragen.

Investering
Mijn coaching is altijd maatwerk. Jouw pakket hangt af van wat je nodig hebt en waar je het beste mee geholpen bent. Voor Jouw Avontuur geldt een minimale tijdsinvestering van 6 maanden. Geen quick fix dus;)

 

Is dit iets voor jou?

Mijn coaching is niet voor iedereen. Mijn methode werkt vooral voor vrouwen die:

  • Openstaan om nieuwe dingen te proberen.
  • Naar zichzelf durven kijken. Hallo zelfreflectie!
  • Niet op zoek zijn naar een quick fix maar naar duurzame verandering.
  • Hun angsten onder ogen durven te zien en daarmee aan de slag gaan.
  • De zekerheid die ze nu denken te hebben, durven achter te laten en nieuwe wegen willen ontdekken.
  • Ratio niet de boventoon laten voeren maar gevoel omarmen.
  • Om de wereld geven en wat daarmee gebeurt.

Jij bent klaar voor verandering, hoe nu verder?

Jij bent klaar voor verandering, hoe nu verder?

Elna Coaching en Training
KvK: 73781746

Hermannus Elconiusstraat 61BS
3553 VB Utrecht