Zo creeër je meer ruimte in je hoofd

Voor een leuker en lichter leven


Gratis infosheet met tips om direct toe te passen


Zo creeër je meer ruimte in je hoofd

Voor een leuker en lichter leven


Gratis infosheet met tips om direct toe te passen

Als je de wereld om je heen continue de ruimte geeft om ruimte in te nemen, dan gebeurt dat ook.

Claim jouw ruimte in je hoofd zodat je tijd en energie over hebt om je inner work te doen.

Reviews

“Elna is een heel prettige coach die goed luistert. Ik wilde dichter bij mezelf komen, meer gaan voelen en gaan doen wat ik wil. Elna heeft me hier echt in geholpen. Door snel de vinger op de zere plek te leggen en inzicht en gerichte oefeningen te geven. Ook haar aanmoediging vond ik erg fijn, dat ze me een weg liet zien waardoor dingen die ik niet voor mogelijk hield wel haalbaar lijken en ik weer ben gaan geloven in mezelf.”

Marieke

36 jaar

““Ik ben heel blij dat ik samen met Elna mijn proces heb doorgemaakt. Ze heeft me op mijn vingers getikt, gestuurd, aangehoord, samen gelachen, geholpen met obstakels en een vuurtoren in mijn proces. Ik was en ben heel blij met haar coaching.

Björn

41 jaar

Door meer ruimte in je hoofd te creëren geef je gedachten minder de kans om je vast te pakken. Heb je wel eens stil gestaan bij hoeveel gedachten je op een dag hebt?

Gemiddeld zijn het er 60.000. En de meeste gedachten herhalen zich elke dag. Piekergedachten, gedachten over wat je allemaal moet, vergelijken met anderen. Heb je door hoeveel dit van je vraagt?

Door meer uit je hoofd te gaan leg je de focus op wat je nu meemaakt. En zorg je ervoor dat dat al een stuk leuker wordt.

Je voelt je hierdoor lekkerder in je vel, je ziet nieuwe mogelijkheden, wordt creatiever en hebt meer energie.

"Plezier komt niet toevallig in het leven, plezier maak je"

Waar jij nu staat, daar stond ik ook een aantal jaar geleden

Ik dacht mijn eigen keuzes te maken, maar wat het enige dat ik deed was aanpassen. Aan hoe het hoorde. Conformeerde me aan het pad dat voor me was uitgestippeld.

Ik had een veilige baan, een veilige relatie. Maar het was alleen maar schijnambitie en schijnzekerheid. Ik was doodongelukkig omdat ik niet voor mezelf koos. En ook niet meer wist wie ik zelf nou eigenlijk was.

Het moest anders en daarvoor moest ik een aantal keuzes maken. Krachtige keuzes waarvoor ik uit mijn veilige comfortzone moest.

Eng vond ik het. Ik moest risico’s nemen, kon niet direct zien waar de weg naartoe zou leiden. Wat de consequenties zouden zijn van mijn keuzes.

Ik ben gaan kijken naar mijn kernwaarden en wat daarvoor nodig was om ernaar te leven.
Natuurlijk ging dat stap voor stap. Ik durfde steeds meer voor mezelf te gaan staan. Voor wie ik ben. En nu sta ik vrijer in het leven dan ik ooit heb gestaan.

Dat gun ik jou ook.

Investeer in jezelf. Je bent het waard.

Liefs Elna