Gratis video training 

"Mijn volgende stap"

 

In 5 dagen inzicht en duidelijkheid 

 

Deze training helpt je als:

- Je niet goed weet wat je wil

- Je het lastig vindt om keuzes te maken

- Je veel piekert

 

"Ik heb veel handvatten gekregen en denk nog vaak terug aan de mooie metaforen die Elna gebruikt" - Anne Hendriks

"Elna hanteert haar authentieke coaching stijl, waarmee ze mij meer zelfkennis en zelfvertrouwen heeft gegeven" - Manon Blom

''Elna kan op een hele relaxte en overzichtelijke manier complexe dingen uitleggen'' - Marije Bottinga

Ik ben Elna, een nuchtere wereldverbeteraar met faalangst. Geen gemakkelijke combi voor als je graag iets wil bijdragen aan de wereld en ondertussen bang bent om jezelf te laten zien. 

 

Daardoor heb ik veel te lang in een baan gezeten waarin ik mezelf niet kon zijn. Totdat ik voelde dat ik richting een burn out ging. Ik was niet meer de persoon die ik wilde zijn. Dat had invloed op mezelf, maar ook mijn omgeving. Ik was snel geïrriteerd, veel aan het klagen en afleiding aan het zoeken. Ik kwam maar niet verder en begon hierdoor veel te piekeren. 

 

Toen was daar een moment waarop ik dacht "nu is het genoeg". Ik heb hulp nodig. Ik wil bijdragen aan de wereld op een manier die wel bij me past.  Ik wil me weer energiek voelen en mezelf zijn. 

 

Ik weet dus hoe het is om die zoektocht te ondernemen. Hoe het is om moedige keuzes te maken, hoe je met je onzekerheid omgaat zodat je stappen zet die je wilt zetten. 

 

En dat eerste stapje, dat is soms zo lastig te bepalen. En daar wil ik je bij helpen. Vooral in onvoorspelbare tijden hebben we de neiging om ons te laten leiden door angst. 

 

Ik wil je laten ervaren dat je juist nu aan jezelf kunt werken en daardoor niet stil staat. Het is niet nodig om in één keer het roer om te gooien. Werk aan een stevige basis, aan de juiste inzichten over jezelf. Begin nu en wacht niet totdat deze periode voorbij is.