5-daags programma

Natuurlijk Persoonlijk Leiderschap


Ontdek wat belangrijk voor je is en hoe je los komt uit je systeem zodat je hier vol voor kan gaan!

5-daags programma

Natuurlijk Persoonlijk Leiderschap

Ontdek wat belangrijk voor je is en hoe je los komt uit je systeem zodat je hier vol voor kan gaan!

Komende zomer mag je eindelijk weer erop uit. Je kijkt uit naar je vakantie, eindelijk weer naar buiten. Even uit die routine. Je weet ook nu al dat je er weer tegenop ziet om terug in je routine te stappen. Je wil het anders. Maar hoe en waar begin je? Tijd om er nu eens echt te duiken in wat je wilt en hoe je daarvoor kan gaan!

Wat is het?

Een 5-daagse Natuurlijk Persoonlijk Leiderschapsprogramma waarbij jij weer ontdekt wat écht belangrijk voor je is en los komt uit je systeem van routine en automatische piloot zodat je hier vol voor kan gaan.

Er is aandacht voor jou als persoon, je systeem, leven in en met de natuur, kamperen, genieten. Je wordt weer nieuwsgierig naar het verwerkelijken van jouw droom.

Waarom?

Op zich gaat het allemaal wel. Je hebt een ok baan. Een ok relatie, of je bent ok single. Je hebt een ok woonplek.

Eigenlijk mag je niet klagen van jezelf.

Maar je voelt ook dat je niet op je plek zit. Je voelt een ontevredenheid. Je wordt soms gek van die twijfel en het gepieker hierover.

Je wil het anders. Maar hoe en waar begin je? En wat als het allemaal niet gaat lukken.

Dat je hier uit kan breken weten we, we hebben het zelf ook gedaan. En dat dat niet altijd makkelijk is weten we ook. Er zijn stemmen die ons remmen, banden waar we aan vast zitten, we willen iets anders maar zitten ook redelijk comfortabel in onze eigen bubbel. En daarom is er dit programma, zodat je het niet alleen hoeft te doen en na 5 dagen ook een plan hebt om de aanstaande jaren mee vooruit te kunnen.

Ontdekken wat je wilt, wat je tegenhoudt, wat belangrijk voor je is en waar je blij van wordt, dat is waar we mee aan de slag gaan in de 5-daagse.

Wat je kan verwachten:

Wanneer je lekker in je vel zit, maak je eerder keuzes die passen bij jou! En daarom is er in deze 5 dagen ruimte voor spel, creativiteit, vuurtjes stoken en buiten zijn. We wisselen beweging af met training en coaching zodat we nog beter bij ons gevoel kunnen komen. Ontdekken wat we willen en wat ons tegenhoudt om daar iets mee te gaan doen.

We gebruiken kennis uit Acceptance & Commitment Therapy (ACT-coaching), systeemopstellingen en voice dialogue. En de natuur is onze speel- en oefenruimte!

Je bent met gelijkgestemden op een mooie plek op het Groningse platteland. We sluiten de dagen af relaxt bij het kampvuur en duiken daarna vol inspiratie onze tentjes in. Zonder stevige basis kan je niet bouwen: daarom koken we gezond, is er een veilige setting voor jouw verhaal en is spel, bewegen, creativiteit en ontspanning ook belangrijk tijdens deze week.

Deze week is er om jouw dromen te delen en te ontdekken hoe jij ze echt in je leven kan creëren. We gaan samen sparren, je zelfvertrouwen laten groeien omdat we je door blokkades heen helpen. Zodat de avonturen die jij aan wilt gaan, daadwerkelijk in jouw leven gaan komen.

Programma

Zondagavond: aankomst, tent opzetten, elkaar leren kennen bij het kampvuur
Maandag: Basis ontdekken, wheel of life
Dinsdag: Jouw kwaliteiten en je obstakels
Woensdag: Creativiteit en de Put
Donderdag: Ontdekken
Vrijdag: Plannen creëren en keuzes maken
Iedere dag vindt het programma deels binnen en buiten plaats. We koken samen, slapen in eigen tentjes en wisselen theorie, praktijk, spel en creativiteit met elkaar af.

Resultaat na deze week

– Weet je wat jij echt wil en hoe je daar kan komen

– Welke keuzes je gaat maken en heb je hierdoor meer rust en energie

– Je herkent je remmende gedachtes en gevoel en weet hier op een gezonde manier mee om te gaan

– Weet hoe je de basis van je leven op een gezonde manier kan inrichten, zodat er ook optimaal energie stroomt naar zelfontplooiing

– Wat in jouw huidige leven wat meer aandacht kan gebruiken, zodat het makkelijk wordt eigen keuzes te maken

– Je kent het systeem waar je in zit en hoe je hier van loskomt

– Kan jij bewust besluit nemen of je bij je baan blijft of een andere stap te zetten hebt.

– Hoe de natuur je helpt om je zekerder, gezonder en gelukkiger te voelen.

Je gaat weer leren voelen hoe het is om te vertrouwen op jezelf. En we leren je hoe je vanuit ontspanning en flow je dromen gaat najagen. Zodat jij nog in 2021 echt weer kan gaan leven.

Jullie zorgde voor een veilige en ontspannen sfeer waardoor iedereen zichzelf kon laten zien en aan zichzelf kon werken. Een origineel concept: de natuur werd gebruikt om tot inzichten te komen. Goed verzorgd weekend met lekker eten. Wil je in deze corona-tijd nieuwe mensen ontmoeten, de natuur in én in een groep aan jezelf werken? Dan is dit een hele mooie kans.

Rick Seldenrijk

Het Back2Nature weekend heeft mij meer inzicht gegeven in mijn manier van leven en waar ik verandering in wil aanbrengen. Elise heeft echt aandacht voor je en houdt rekening met ieders wensen en behoeften. Vita Baars

Vita Baars

Elise is een zeer gedreven coach die je verder kan helpen met nieuwe inzichten en zorgt voor een boost om zelfstandig verder te werken aan de uitdagingen die je ervaart in je leven. Het weekend heeft mij een boost gegeven, waardoor ik nu zelf weer verder aan mijn doelen kan werken. Ik raad het iedereen aan die er voor open staat zichzelf te leren kennen, op een prachtige plek in de natuur!

Elna is een coach die geen stempel drukt maar echt werkt vanuit dat wat haar ‘gegeven’ wordt. En dat is bijzonder fijn. Mocht je op zoek zijn naar een goede coach, ga dan naar Elna! Zij luistert, vraagt en begeleid zonder je daarbij een bepaalde richting op te sturen. Het gaat echt om jou en jij bepaald waar je heen gaat, met een beetje hulp van Elna

Elna kan op een hele relaxte en overzichtelijke manier complexe dingen uitleggen. Dit doet ze terwijl je ze tegelijkertijd wel het tempo erin houdt.

Dit zijn hele goede eigenschappen voor het geven van trainingen.

Marijke Bottinga

Na een drukke periode was ik helemaal klaar met mijn grote passie. Ik sliep slecht en merkte dat het tijd werd om weer op het juiste spoor te komen. Het traject heeft er voor gezorgd dat ik in zie wat ik wil en niet wat ik moet. Maar ook heb ik geleerd wat mijn waardes zijn en hoe ik deze kan transformeren naar waardes binnen mijn werk als ZZP’er.

Ik maak mijn keuzes nu bewuster en zodra ik het spoor bijster ben zorg ik er voor dat ik snel weer op de rit ben met handige tips en vragen die ik mijzelf kan stellen.

Elna zet een veilige sfeer neer en voelt feilloos aan waar ik behoefte aan had. Ik voelde ruimte.

Het traject is heel praktisch opgezet, maar we bleven ook stilstaan bij wat ik ervaarde en voelde. Ik beveel dit traject zeker aan die hetzelfde meemaken als ik en weer in een richting willen komen waarbij ze de passie weer terugvinden in hun werk of studie

Anouk Paap

De coaches en trainers

Elise

Elise is basiscoach en natuurondernemer, ze neemt mensen letterlijk en figuurlijk weer mee naar buiten om de wereld om zich heen te ontdekken. Expert in Slow Living, genieten, klein geluk en oog voor wat er nu is: een vakantiegevoel creeeren in je huidige leven. Ze coacht mensen naar het ontdekken van je basis: Waar word je gelukkig van? Welke keuzes heb je te maken? Welke overtuigingen remmen je? We ontdekken ze zodat jij vol durft te kiezen voor je eigen pad. Wel met een portie lef: want in de natuur, met rugzak en kampvuur is zij in haar element.

Elna

Elna is transformatiecoach, levensavonturier en ondernemer. Ze neemt je mee naar binnen. In jezelf. Om vanuit daar krachtige keuzes te gaan maken. Van binnen naar buiten leven. Ze is expert in het verzamelen van moed en het in verbinding staan met jezelf. Ze coacht mensen naar het gevoel van vrijheid, verbinding en voldoening. Haar passie is persoonlijke ontwikkeling, de natuur en de bergen. Rugzak op en gaan. Zo is het ook in het leven. Je neemt je bagage mee, maar het hoeft je niet tegen te houden in de stappen die je zet. Je verhaal onder ogen komen is het belangrijkst en daar helpt ze jou bij. Zodat jij een nieuw verhaal gaat schrijven voor jezelf, over jezelf en jouw toekomst.

Voor wie?

Herken jij je in sommige van onderstaande punten?

Je voelt je opgesloten in je huidige leven, je voelt je niet meer vrij
Je vind het leuk om met anderen aan de slag te gaan
Je hebt de eerste paar werkjaren achter de rug
Je bent gericht op groei, je kan niet goed tegen stil staan.
Je wilt je kwaliteiten en talenten (her)ontdekken
Staat open voor het onbekende
Je bent benieuwd naar het systeem waar je in zit en wilt vanuit hieruit nieuwe stappen zetten
– Je bezit een dosis lef, houdt van kampvuur, buiten en samen koken, kamperen, en een goede wandeling in de natuur kan jij aan.

Kosten en praktische info

Wat ook handig is om te weten

Nadat je hebt doorgegeven geïnteresseerd te zijn nemen we vooraf contact met je op om je alvast een beetje te leren kennen. We kijken of dit programma nu bij jou past en kunnen je eerste vragen beantwoorden

Je bent op zondagavond 12 september welkom op Veenhuizen 7, 9591 TG Onstwedde waar we elkaar informeer leren kennen bij een kampvuurtje en je je tent of campertje alvast neerzet. Op maandagochtend beginnen we met het programma en vrijdag in de loop van de middag ronden we af.

De investering voor deze 5-daagse is 997,- incl. met een early bird prijs van 797,- incl. als je je aanmeldt voor 10 juli. In totaal zijn er maximaal 12 plekken.

Het is mogelijk om in 2 termijnen te betalen. Overleg ook eens met je leidinggevende of er een potje is voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Een factuur voor ondernemers is ook mogelijk.

Laat je gegevens hieronder achter zodat we weten dat je geïnteresseerd bent. We nemen dan snel contact met je op!

 

Liefs, Elise &Elna

Waarom zijn je dromen nog geen werkelijkheid? Hallo?!